Antena 3 CNN Life Culinar Ce trebuie să faci ca drobul să nu se mai sfărâme la tăiat. Secretul ştiut de puţină lume

Ce trebuie să faci ca drobul să nu se mai sfărâme la tăiat. Secretul ştiut de puţină lume

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 16:27 30 Mar 2017 Modificat la 16:27 30 Mar 2017

O reţetă delicioasă de drob de miel, extrem de simplă, specifică sărbătorii de Paşte. 

Dacă vreţi să nu se sfărâme drobul la tăiere, trebuie să puneţi în compoziţie cel puţin 7-8 ouă proaspete, bătute cu furculiţa înainte, potrivit Realitatea.net.

Fie că este făcut din carne de miel sau curcan, important este să adăugați în compoziţie ouăle proaspete, bătute cu furculiţa. 
 

Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole