Antena 3 CNN Life Travel "Republica vieții": Ce spune un vlogger american despre România, după ce a petrecut trei luni în Brașov

"Republica vieții": Ce spune un vlogger american despre România, după ce a petrecut trei luni în Brașov

Un vlogger american a povestit despre România, după ce a stat cazat timp de trei luni în Brașov.

de Mia Lungu    |   

Cary Aria, un vlogger american din Minnesota, care realizează, de regulă, filmări pe un vas, a decis să-și facă o vacanță departe de mare. Acesta a ales Brașovul, după ce s-a îndrăgostit de oraș când a venit la schi, în ianuarie 2021.

Americanul a închiriat un apartament pentru trei luni, în apropiere de Poarta Șchei și s-a familiarizat rapid cu Centrul Istoric al orașului. Acesta a rămas impresionat de Biserica Neagră și a remarcat numărul mare de cafenele și cafeaua de calitate.

"Chiar lângă Biserica Neagră este principala piață a orașului", a povestit americanul într-un vlog pe care l-a numit "Republica vieții" (Republic of life).

Citește și: Turist american, impresionat până la lacrimi de generozitatea românilor: "Nu o să credeți ce mi s-a întâmplat"

Vloggerul a căutat produse locale și a ales un borcan cu "gem de legume" pe care să îl încerce cu ouă și pâine prăjită. Americanul consideră că Brașovul este un oraș al gurmanzilor, care se pot bucura aici de mâncare deosebită, potrivit adevarul.ro.

Ieșit din nou din apartament după ce s-a bucurat de gemul oferit de un producător local, Cary Aria a nimerit în Piața Sfatului în timpul unui spectacol de dansuri populare, pe care l-a savurat.

Americanul s-a bucurat de o seară minunată de vineri, printre terasele de pe strada Republicii și Piața Sfatului, după care și-a încheiat vizita prin oraș cu o înghețată pe care a apreciat-o în mod deosebit.

Subiecte în articol: vlogger american România Brașov
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile