Antena 3 CNN Politică Ce spune astrologul Cristina Demetrescu despre șansele lui Marcel Ciolacu de a câștiga alegerile prezidențiale

Ce spune astrologul Cristina Demetrescu despre șansele lui Marcel Ciolacu de a câștiga alegerile prezidențiale

de Mirela Voicu    |   

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut luni seară, la Antena 3 CNN, harta astrală a lui Marcel Ciolacu. Premierul este zodia Săgetător, o zodie curajoasă și care este dispusă să muncească, potrivit astrologului, iar el „își poate duce cariera politică până la adânci bătrâneți”. Cristina Demetrescu a dezvăluit ce șanse are Marcel Ciolacu să câștige alegerile prezidențiale.

„Domnul Marcel Ciolacu, candidatul Partidului Social Democrat de Președ Marcel premier, actual premier Domnul Marcel Ciolacu este născut în zodia Săgetătorului și este un personaj, destul de curajos. Este un personaj dispus să muncească, să facă efort. E un personaj de uzură, care poate să-și ducă cariera politică până la adânci bătrâneți. (...) Ce apreciez la domnul Ciolacu este un anumit tip de onestitate”, a spus Cristina Demetrescu la Antena 3 CNN.

Astrologul spune că i-ar vedea pe Marcel Ciolacu și Mircea Geoană „într-o colaborare”.

„Cred că partenera de viață a domnului Ciolacu s-ar înțelege foarte bine cu partenera de viață a domnului Mircea Geoană. Pe cei doi i-aș vedea într-o colaborare”, a mai spus aceasta.

Cristina Demetrescu spune că Luna în Fecioară pe harta astrală a lui Marcel Ciolacu este într-o poziție culminantă, spre deosebire de a lui Mircea Geoană, care este armonioasă, iar acest lucru înseamnă că actualul premier ar putea trece de primul tur al alegerilor prezidențiale.

„Luna în Fecioară în primul tur este în poziție culminantă pe harta domnului Ciolacu. (...) Deci buletinele de vot pot fi în favoarea dumnealui câtă vreme Luna este culminantă. Asta înseamnă că dumnealui poate să treacă de turul unu”, a mai spus Demetrescu.

Cu toate acestea, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, Luna este „în poziție căzută”, „ceea ce înseamnă că este mult mai bună pentru domnul Geoană”, a precizat Cristina Demetrescu.

Astrologul mai spune că Ciolacu „nu și-a arătat tot potențialul”.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile