Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Ce se întâmplă în corturile de campanie ale partidelor. Material filmat cu camera ascunsă

Ce se întâmplă în corturile de campanie ale partidelor. Material filmat cu camera ascunsă

de M.Z.    |   

ALEGERI LOCALE 2016. Candidaţii pentru Primăria Capitalei şi primăriile de sector mai au la dispoziţie patru zile pentru strângerea de semnături. 

Deşi unii candidaţi se plâng pe Facebook că nu au semnăturile necesare şi fac apel la cetăţeni să îi ajute, corturile de campanie verificate de reporterii Antena 3 erau goale. 

Prin corturile partidelor politice amplasate în centrul Capitalei bate vântul. Singurul unde este un voluntar este al unui candidat liberal. 

În zona Eroii Revoluţiei, cortul unui candidat independet la Primăria Capitalei a devenit adăpost pentru oamenii stăzii. 

În zona Brâncoveanu, cele aproximativ 10 corturi sunt aproape pustii. Un singur voluntar, aflat la cortul candidatului PSD pentru Primăria sectorului 4, ne spune că sunt pe ultima sută de metri cu listele de semnături.

În sectorul 6, găsim un alt cort unde se strâng semnături pentru un candidat independent. 

Nici partidul lui Traian Băsescu nu pare să aibă succes. În mai multe zone ale Capitalei corturile sunt goale. Nici măcar membrii de partid nu sunt de găsit pe lângă ele.

Ultima zi în care se pot depune listele cu semnături este 26 aprilie, iar candidaţii au nevoie de minimum 1% din numărul cetăţenilor cu drept de vot din listele electorale.

Urmăriţi, mai sus, un material filmat cu camera ascunsă

Subiecte în articol: alegeri locale alegeri locale 2016
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile