Antena 3 CNN Life Culinar Secretele bulionului păstrat în sticle. Cum să prepari cel mai bun bulion

Secretele bulionului păstrat în sticle. Cum să prepari cel mai bun bulion

<1 minut de citit Publicat la 16:18 30 Aug 2016 Modificat la 16:18 30 Aug 2016

Gospodinele s-au apucat deja de preparat bunătăţile toamnei, aşa că bulionul, zacusca de vinete şi dulceţuri de toate felurile stau la loc de cinste pe rafturi. Află cum se prepară bulionul de roşii, după o reţetă semnată de celebra Sanda Marin.

Se aleg roşii coapte, de preferinţă rotunde, deoarece sunt cărnoase şi au mai puţine seminţe. Se spală, se rup în două, iar jumătăţile se strâng uşor între degete, astfel încât să se scurgă miezul din ele (având mai puţină zeamă, se vor lega mai repede la fiert). Se pun într-o oală mare, smălţuită, pe foc, ţinându-le să fiarbă până se răsucesc pieliţele.

Citiți mai mult pe adevărul.ro.

Etichete: retete
Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole