Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce să alegi? Un set de mobilă dormitor sau piese separate

Ce să alegi? Un set de mobilă dormitor sau piese separate

Principalul lucru la care cumpărătorii acordă atenție atunci când aleg mobila dormitor, pe lângă forma și dimensiunea acestuia, este culoarea.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Desigur, mulți înțeleg că nu merită să alegi mobilier în culori prea strălucitoare pentru dormitor, doar dacă este un accent, dar chiar și atunci foarte atent. Mai acceptabile pentru o zonă de recreere și de somn sunt nuanțele pastelate deschise sau o gamă saturată întunecată. 

Desigur, vorbim despre variantele cele mai des folosite, dar dacă te-ai plictisit înconjurat de tonuri de bej, piersică, albastru deschis, verde sau maro, atunci designerii pot oferi oricând combinații mai luminoase.

Dormitorul este o cameră în care te poți relaxa și scăpa de problemele actuale. Interiorul său ar trebui să ofere confort maxim și condiții confortabile pentru o odihnă bună. Cum să alegi mobila dormitor potrivită, pentru a-l face confortabil și funcțional?

Cum să alegi mobila dormitor?

Când te gândești la opțiunile de interior, trebuie să iei în considerare dimensiunea dormitorului, stilul și schema de culori, funcţionalitatea mobilierului, confortul. În mod tradiţional dormitorul conține un pat si o saltea ortopedica, dulap, noptiere, comodă și uneori oglindă.

Dacă ești proprietarul unui dormitor spațios, poți pune în el o comodă, un pat dublu, un dulap spațios. Pentru o cameră mică, este convenabil să alegi un pat single sau cu o lățime redusă. Creșterea vizuală a spațiului de dormit poate fi făcută cu utilizarea oglinzilor și a mobilierului deschis la culoare. Alegând culoarea și stilul mobilierului, ar trebui să te îndepărtezi de stereotipuri și să te ghidezi după propriile sentimente. Principalul lucru este ca atmosfera să fie confortabilă pentru tine.

Mobila dormitor - Avantaje

Avantajul unui set de dormitor este că toate articolele de interior sunt proiectate într-o singură schemă de culori și aparțin aceluiași stil. Elemente de design, accesoriile, chiar și posibilele opțiuni de amplasare - toate acestea pot fi adoptate în raport cu casa ta.

Setul de mobilă dormitor variază în funcție de mărimea camerei și de nevoile proprietarilor. De exemplu, dacă dormitorul are un dulap spațios, atunci este foarte posibil să excluzi comoda. O condiție esențială pentru achiziționarea unui set de mobilă dormitor este disponibilitatea spațiului liber. Dacă încerci să plasezi întregul set într-o încăpere mică, frumusețea mobilierului pur și simplu nu va fi remarcată, ca să nu mai vorbim de etanșeitate.

Articolele pentru dormitor pot fi achiziționate și separat. Un pat și un dulap sunt atribute obligatorii care pot fi completate cu o comodă, noptiere și o masă de toaletă.

 Dormitorul va arăta frumos dacă interiorul este completat de lămpi, o oglindă originală și perdele asortate. Înainte de a cumpăra mobila dormitor într-un set sau articole individuale, trebuie să iei în considerare lista acestora, dimensiunile și posibilele opțiuni de plasare.

Printre principalele avantaje ale achiziționării unui set de mobilă dormitor este accesibilitatea. Cumpărătorul poate achiziționa un set de mobilier de bază, care include un pat, dulap, comodă și noptiere, sau un set extins, complet. Dacă achiziționezi fiecare articol separat, prețul final poate fi cu 40-60% mai mare decât costul unui set de mobilă dormitor. Există seturi economice și seturi premium, astfel încât toată lumea să găsească o opțiune care să răspundă pe deplin nevoilor sale.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion