Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Ce pățești dacă mănânci banane cu coaja înnegrită? Avertismentul specialiștilor

Ce pățești dacă mănânci banane cu coaja înnegrită? Avertismentul specialiștilor

<1 minut de citit Publicat la 17:51 28 Aug 2016 Modificat la 17:51 28 Aug 2016

Eviti sa le cumperi sau iti plac la nebunie bananele cu coaja neagra? Crezi ca sunt deteriorate si ca ti-ar putea face rau, sau le preferi in locul bananelor "verzi"? Specialistii japonezi ne aduc vesti uimitoare despre bananele cu coaja neagra, scrie site-ul frunza-verde.ro.

Bananele foarte copate, cu coaja moale, cu pete maronii sau chiar cu coaja neagra, contin unele substante exceptionale pentru sanatatea noastra, aceste substante active gasindu-se doar in bananele ajunse la maturitate.

Bananele foarte copate contin TNF (Tumour Necrosis Factor) – o substanta foarte activa asupra celulelor tumorale, pe care le ataca si de ucide. TNF este folosit in oncologie pentru a trata pacientii cu cancer, iar bananele coapte contin un TNF natural foarte puternic.

Etichete: banane cancer
Citește mai multe din Viață sănătoasă
» Citește mai multe din Viață sănătoasă
TOP articole