Când ajungem acolo, ni se va lua temperatura. Va trebui și să ne dezinfectăm mâinile şi încălţările cu aparatele puse la dispoziţie la terase. Reuniunile cu prietenii se pot face doar cu maxim 8 persoane la o masă, dar unii proprietari vor reduce numărul la 4.
„Îi rugăm pe oaspeţii care vin pe terasele noastre să poarte mască şi mănuşi. În cazul în care nu vor avea mască şi mănuşi, noi le vom pune la dispoziţie”, spune Radu Dumirescu, fondatorul grupului de restaurante Studio Hospitality Concept.
„Să ţină cont de măsurile luate de restaurante, să nu facă fiecare ce crede. Avem în jur de 50 de locuri pe terasă, deci vor fi undeva la 20-25 de locuri maxim. Vom angaja o persoană care va face curăţenie după fiecare persoană care va intra la baie”, a declarat și Iulian Constantin, head chef şi asociat Zen Sushi.
După mai mult de două luni de inactivitate, industria HoReCa îţi redeschide treptat porţile.Pe 15 iunie, restaurantele se vor redeschide parţial la interior.