Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce magazine și furnizori să ai în vizor de Black Friday

Ce magazine și furnizori să ai în vizor de Black Friday

Notificările prin sms și email curg una după alta, cele din aplicații de shopping au recurență tot mai frecventă, reclamele și bannerele vin pe bandă rulantă când dăm scroll pe rețelele sociale, iar panourile publicitare strălucesc a reduceri.

de Georgiana Adam    |   

Notificările prin sms și email curg una după alta, cele din aplicații de shopping au recurență tot mai frecventă, reclamele și bannerele vin pe bandă rulantă când dăm scroll pe rețelele sociale, iar panourile publicitare strălucesc a reduceri.

Este perioada celor mai mari discounturi și nu putem ignora asta, oricât de mult focus am avea pe economii. Însă, asta nu înseamnă că nu putem profita de ele, într-un mod calculat și echilibrat. Iată care sunt magazinele și furnizorii pe care ar trebui să îi ții sub lupă, ca să beneficiezi de cele mai mari reduceri și să faci cumpărături inteligente în această perioadă:

Magazinele de mobilier, decorațiuni și accesorii pentru locuință

Dacă vrei să renovezi sau să redecorezi, acum este momentul oportun. Cele mai importante magazine de mobilier, decorațiuni și accesorii pentru locuință pun la bătaie o listă variată de obiecte la prețuri promoționale. Poți profita de ocazie și dacă ai cumpărat un apartament nou, pentru a-l mobila și utila după bunul plac, cu un buget redus. De la seturi pentru dormitor și corpuri de mobilier pentru bucătărie, la covoare, oglinzi decorative și lumânări pentru cameră, vei găsi o mulțime de obiecte pentru casă, reduse cu până la 50%.

Magazine de cosmetice și farmacii

Parfumurile de nișă sunt acum aproape la preț de designer, iar cele de designer pot fi achiziționate la preț înjumătățit. Produsele dermatocosmetice, special concepute pentru ameliorarea anumitor probleme ale tenului, scalpului sau destinate, pur și simplu, îngrijirii zilnice, așa cum sunt sampoane si creme dermatita seboreica, pentru care plătești, de regulă, sume consistente de bani, vor fi în această perioadă vândute cu discount, indiferent dacă decizi să le achiziționezi de la un furnizor de produse cosmetice sau dintr-o farmacie online

Furnizorii de aparate destinate îngrijirii personale

De la seturi și aparate de bărbierit, la epilatoare clasice sau cu lumină intens pulsată (IPL) și de la uscătoare de păr, la aparate pentru coafat, furnizorii de electronice se întrec în prețuri mici. Acum este momentul să faci acea investiție pe care ai amânat-o și să îți achiziționezi ultimele tehnologii în materie de îngrijire personală. Gândește-te la asta ca la o investiție pe termen lung, de care te vei bucura câțiva ani buni.

Magazinele de electrocasnice și electronice

Vrei un televizor mai mare? Să schimbi cuptorul și plita cu unele noi? Să ai un frigider mai bine compartimentat, dintr-o clasă energetică superioară, care să îți faciliteze depozitarea în condiții optime a alimentelor? Sau un aspirator robot, căruia să îi delegi o mare parte din munca de întreținere a curățeniei? Cu siguranță, în perioada reducerilor de Black Friday, vei putea achiziționa aceste obiecte, pentru care, de altfel, ai avea nevoie de un buget consistent, la prețuri mult mai mici. Tot acum te poți orienta către un nou espressor, către un aparat de gătit multicooker sau către o friteuză cu aer cald.

Magazinele cu haine și accesorii de lux

Dacă vrei să îți reconstruiești garderoba de la zero, să îți alcătuiești una capsulă sau, pur și simplu, să o completezi pe cea existentă cu niște piese clasice, de calitate, de care să te bucuri mult timp de-acum înainte, aruncă un ochi și pe la brandurile de lux. Produsele de marochinărie, țesăturile fine precum mătasea sau cașmirul și accesoriile premium la care visezi ar putea beneficia în această perioadă de reduceri consistente. De ce să nu profiți de ocazie?

E o perioadă plină de tentații, de peste tot. Pentru a te asigura că nu-ți destabilizezi bugetul, fă-ți o listă a priorităților în ceea ce privește cumpărăturile și rămâi fidel acestei liste, chiar dacă ispitele defilează pe străzi, în social media și în reclamele de la televizor.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile