Cu toate acestea, pentru unele produse, nu este nevoie de o cutie, aceasta fiind mult prea mare. În astfel de cazuri, de mare ajutor este plicul cu bule sau antișoc, iar în continuare îți vom spune tot ce trebuie să știi despre acesta.
Plicul cu bule, cunoscut și sub denumirea de plic antișoc este un plic normal, la exterior, însă pe interior este căptușit cu o folie cu bule. Aceste plicuri sunt disponibile în diverse dimensiuni și culori și au marele avantaj de a costa mai puțin decât o cutie de carton de exemplu. În plus, fiind atât de subțiri, vei putea economisi și o parte din costurile de transport.
Când și cum poți utiliza un plic antișoc?
În primul rând, plicurile antișoc pot fi folosite pentru expedierea diverselor documente. De acord că există plicuri speciale de corespondență, însă sunt unele situații în care plicurile cu bule sunt recomandate. Spre exemplu, iarna când ninge și este nevoie ca documentele să fie protejate din momentul în care pleacă de la expeditor, până ajung la destinatar. O altă modalitate de utilizare a plicurilor cu bule este pentru ambalajul cărților. Pentru librăriile online, aceste plicuri sunt de mare ajutor pentru comenzile care conțin doar o carte.
Mai poți utiliza plicuri antișoc și pentru transportul bijuteriilor, care au nevoie de extra-protecție și care nu ocupă foarte mult loc, pentru a se justifica folosirea unei cutii. Așadar, poți utiliza plicurile antișoc pentru a ambala produse mici, fragile sau chiar și documente.
De unde comanzi plicuri cu bule?
Dacă ți-am atras atenția și vrei să te comanzi plicuri cu bule, cel mai bine este să le comanzi de la ROGRI. Astfel, te vei bucura de prețuri excelente și de o mare varietate de produse. În plus, la anumite praguri de comandă, vei beneficia și de reduceri substanțiale de preț, așa că ai toate motivele pentru a comanda plicuri cu bule sau antisoc de la ROGRI.
De asemenea, vrem să îți mai oferim câteva sfaturi despre cum poți împacheta produsele pentru transportul în plicurile cu bule. Dacă este vorba despre produse care nu sunt fragile, stratul cu bule este suficient pentru a le proteja. În schimb, dacă livrezi produse fragile, ar fi bine să le ambalezi separat, înainte de a le pune în plic. Astfel, poți folosi tot o folie cu bule pentru ambalarea acestora și nu îți vei mai face griji în legătură cu manipularea și transportul bunurilor.
Așadar, putem spune că un plic cu bule sau antișoc, așa cum mai este cunoscut, te ajută să livrezi în siguranță bunurile comercializate și de asemenea îți permite să faci și economii în ceea ce privește ambalarea și transportul, deoarece nu vei mai folosi la fel de multe materiale pentru ambalat și plicul nu va fi încadrat la transporturi voluminoase.