Antena 3 CNN Conținut plătit Ce cumpără persoanele care își doresc un stil de viață sănătos de Vinerea Neagră? TOP 3 produse populare

Ce cumpără persoanele care își doresc un stil de viață sănătos de Vinerea Neagră? TOP 3 produse populare

de Ioana Dobre    |   

Nu există perioadă mai potrivită din an în care să-ți poți achiziționa produsele preferate la prețuri foarte mici, decât este Black Friday. Acesta e momentul care-ți oferă oportunitatea de a comanda toate lucrurile pe care le-ai ținut pe wishlist până acum, dar și pe cele pe care le consumi în mod frecvent și pe care le poți lua la reduceri avantajoase. Dacă ești o persoană care obișnuiește să desfășoare diferite activități fizice și are un stil de viață sănătos, Vinerea Neagră vine pentru tine cu câteva vești bune. 

Iată ce poți cumpăra când sunt reduceri de Black Friday, dacă ai o viață echilibrată și integrezi în rutina ta suplimentele de calitate:

  • Suplimente pentru slăbire
    Suplimentele destinate slăbirii sunt extrem de căutate de Black Friday de majoritatea persoanelor care au un stil de viață sănătos, dar își mai doresc totuși să piardă în greutate. Dacă și pe tine te interesează astfel de lucruri, trebuie să știi că există pe Gym-stack.ro o gamă largă din care poți alege, precum ar fi arzătoarele de grăsimi, care accelerează metabolismul și ard caloriile, dar și înlocuitorii de masă, ce oferă o soluție rapidă și echilibrată din punct de vedere nutrițional pentru cei ce doresc să reducă aportul caloric. 

  • Creatină
    Și creatina este una dintre alegerile preferate ale oamenilor ce urmăresc un stil de viață sănătos pe termen lung, datorită beneficiilor pe care le oferă. Practic, aceasta sprijină recuperarea rapidă după antrenamentele intense și crește nivelul de energie din timpul lor, ceea ce o face extrem de populară nu doar în rândul sportivilor, ci și al celor care își doresc o performanță fizică optimă. În plus, ea susține și sănătatea generală, iar pentru a te asigura că administrezi doza zilnică recomandată, trebuie să citești informațiile de pe etichetă, dar și să consulți un specialist din domeniu. Mai apoi, descoperă reducerile de Black Friday la Gym Stack, dacă și tu cauți astfel de produse, acolo unde Vinerea Neagră se desfășoară între 8-12 noiembrie. Vei putea găsi discounturi de până la 60% la toate categoriile de produse, dar și la o multitudine de branduri de top, precum ar fi Evogen Nutrition, Raw Nutrition, ProSupps, Revive, Biotech USA și Scitec Nutrition.

  • Pudră proteică
    Nu în ultimul rând, pudrele proteice trebuie și ele menționate pe această listă, întrucât sunt o soluție la îndemână pentru persoanele care au un stil de viață agitat și nu reușesc întotdeauna să își respecte programul de mese. Acestea sunt perfecte pentru regenerarea și creșterea masei musculare, oferind o sursă rapidă de proteine de calitate, putând fi savurate în orice moment al zilei, dar și indiferent de locație.

În concluzie, acestea sunt doar câteva dintre produsele pe care persoanele cu un stil de viață sănătos caută să le cumpere de Black Friday. Indiferent că desfășori o anumită activitate fizică sau nu, ele pot fi un real ajutor în viața de zi cu zi și îți pot aduce o multitudine de beneficii, în funcție de tipurile pentru care optezi. Care sunt suplimentele tale favorite și în ce momente din zi alegi să le consumi?

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile