Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Ce conțin, de fapt, alimentele bio? Un chimist a dezvăluit totul

Ce conțin, de fapt, alimentele bio? Un chimist a dezvăluit totul

de M.Z.    |   

Chimistul australian James Kennedy a demonstrat că o serie de alimentele bio conţin E-uri. Fructe precum afinele, ananasul şi bananele au în compoziţie o mulţime de coloranţi şi conservanţi în starea lor naturală. 

James Kennedy a specificat că se referă la alimente care nu au fost niciodată tratate cu insecticide sau cu alte substanţe chimice şi nici modificate genetic, iar E-urile din aceste alimente nu au cum să fie dăunătoare organismului, deoarece sunt prezente în cantităţi infime, potrivit adevarul.ro.   

Printre fructele şi legumele studiate de chimistul australian s-au numărat bananele, ananasul, afinele şi căpşunile, kiwi şi fructul pasiunii. Rezultatele au fost publicate pe blogul său şi urmează să fie cuprinse şi într-o carte.    

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog