Antena 3 CNN Actualitate Ce au discutat Klaus Iohannis și Ludovic Orban în ședința Biroului Executiv al PNL

Ce au discutat Klaus Iohannis și Ludovic Orban în ședința Biroului Executiv al PNL

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, luni, la şedinţa Biroului Executiv al PNL din Parlament.

Potrivit surselor politice Antena 3, președintele le-ar fi spus liberalilor ”să nu se culce pe o ureche”, pentru că dacă au câștigat alegerile prezidențiale, nu înseamnă că au câștigat toate luptele electorale.

De asemenea, Klaus Iohannis le-a mai transmis liberalilor să nu se grăbească cu procedura de asumare a răspunderii Guvernului în Parlament pe anumite proiecte de lege.

Citește Și Klaus Iohannis participă la ședința Biroului Executiv PNL. Anunțul făcut de premierul Orban

Citește Și Klaus Iohannis, mesaj înainte de ședința cu liberalii: „PSD a încasat-o de trei ori. Guvernul Orban face o treabă foarte bună”

Preşedintele le-a mai spus liberalilor că aşteaptă de la ei puncte de vedere privind campania, dar şi subiecte de actualitate.

„Aştept să îmi spuneţi cum aţi perceput această campanie. Dacă doriţi să îmi spuneţi cum percepeţi situaţi actuală, fiindcă avem foarte multe solicitări de la români, de la societatea civilă, de la partenerii politici ai PNL. Se discută în spaţiul public despre legile Justiţiei, despre alegerea primarilor în două tururi, despre recursul compensatoriu, despre bugetul pentru anul viitor şi toate aceste lucruri trebuie rezolvate de dvs, sprijinind Guvernul Ludovic Orban, care este dornic să rezolve toate aceste chestiuni”, a mai precizat el.

Subiecte în articol: Ludovic Orban Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion