Antena 3 CNN Actualitate Ce aspecte trebuie sa iei in calcul atunci cand cauti formatii nunta 

Ce aspecte trebuie sa iei in calcul atunci cand cauti formatii nunta 

Daca vrei ca evenimentul vostru sa ramana o amintire placuta, de neuitat in memoria tuturor, muzica live ar putea fi reteta succesului. Pentru acest lucru, trebuie sa iei in considerare cele mai importante aspecte in organizarea unei petreceri mult visate. Reteta succesului consta de cele mai multe ori in calitatea show-ului iar muzica este un element cheie care contribuie la crearea atmosferei de vis. Daca este si live cu atat mai mari sunt sansele ca toti invitatii sa fie incantati. 

de Georgiana Adam    |   

Poate fi o adevarata aventura organizarea unei nunti sau a unui botez pentru a raspunde tuturor dorintelor notate cu atentie in plan. Iar cand vine vorba despre alegerea sursei de distractie, lucrurile se complica un pic. Ai nevoie de multa rabdare pentru a trece pe lista trupele care te incanta cel mai mult si criteriile dupa care sa faci in cele din urma selectia. 

Cu siguranta alegerea unei formatii nunta va incanta chiar si cele mai pretentioase gusturi muzicale datorita versatilitatii si adaptabilitatii genurilor si alternantei pieselor in functie de gusturile publicului.

Diversitatea repertoriului 

In general, formatiile de nunta live au un repertoriu vast, din diverse zone culturale si perioade istorice (de la romante faimoase vechi romanesti pana la hituri internationale actuale). Lista de piese poate fi stabilita in avans si adaptabila pe parcursul evenimentului dupa plac si sugestii. O gama larga de melodii faimoase, cantate cu stil de catre solistii acompaniati de instrumentele live asigura o atmosfera de neuitat atat pentru invitati, cat si pentru vedetele petrecerii - mirii. Bonus, multe formatii de nunta pot canta piese solicitate la cerere, facand astfel o bucurie celor care primesc un astfel de dar muzical. 

Atmosfera personalizata si adaptabila publicului

Un mare avantaj in alegerea unei formatii nunta cu muzica live este adaptabilitatea la nevoile clientului, a publicului si spontaneitate in vederea satisfacerii a cat mai multe gusturi muzicale solicitate pe moment. Un alt bonus este posibilitatea ca dansul mirilor sa aiba loc pe un fundal muzical asigurat de o piesa cantata chiar de solistii trupei alaturi de diverse instrumente precum vioara, pian sau chitara. Cum ar suna un astfel de moment de inceput? Unic si de vis! 

Crearea unui adevarat show de lumini

Trupele live vin, de cele mai multe ori, echipate cu o serie de articole tehnice menite sa creeze un show in adevaratul sens al cuvantului: schela de lumini, lasere, pari led, moving head-uri, cortina led numita si plasa de stele etc. Ingrediente pentru un spectacol de neuitat garantat, toate aceste detalii vor face ca petrecerea ta sa ramana vie in amintirea celor dragi. Iar fotografiile vor fi martore ale unei seri ca-n povesti si vor aduce cu siguranta zambetul pe buze peste ani si ani. 

Posibilitati de entertainment diversificate 

In cadrul programelor muzicale pot fi inserate si diverse momente artistice interpretate de solistii trupei sau de alti artisti din afara acesteia. O idee ar putea fi un mic eveniment latino de 15-30 de minute menit sa aduca oamenii pe ringul de dans in ritmuri antrenante cu pasi personalizati special pentru seara cea mare. De asemenea, pot fi si alte tipuri de mici momente precum un numar de teatru sau dans contemporan. Singura limita este imaginatia! 

Gama variata de instrumente si artisti care sustin un show live 

Alegerea de formatii nunta oferă posibilitatea creării unui cadru asemanator cu cel al unui adevărat concert datorită numărului mare de instrumente și artiști. Hainele de scena, vocile armonioase, acordurile de pian sau chitara acompaniate de sunetul încântător al saxofonului sau vioarei dau o nota extravaganta și unica fiecărui eveniment in parte, lucru de care va puteți convinge dacă optați pentru Formația Bosfor. 

Pe formatiabosfor.ro veți regăsi mai multe detalii cu privire la aspectele enunțate mai sus, imagini de la diverse evenimente, precum și clipuri care surprind vocile și instrumentele de care trupa dispune.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile