Antena 3 CNN Actualitate Cazul ciudat al unei femei dispărute în Harghita. A fost găsită după o săptămână și a spus că a stat în pădure

Cazul ciudat al unei femei dispărute în Harghita. A fost găsită după o săptămână și a spus că a stat în pădure

de Redacția Antena 3 CNN    |   

O femeie care a dispărut în urmă cu o săptămână în zona Vârfului Liban a fost găsită, miercuri seara, în apropierea carierei Suseni, din Ciumani, ea precizând că a stat în pădure în această perioadă, informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita.

"Ieri (miercuri - n.r.), în jurul orei 19,30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Gheorgheni au identificat o persoană dată dispărută din 17 iulie. Femeia a fost găsită în zona Carierei Suseni, din localitatea Ciumani. La momentul identificării, aceasta le-a declarat poliţiştilor că a plecat voluntar şi că, de la data dispariţiei, a rămas în zone necunoscute din pădurea Liban. La data de 17 iulie, Poliţia Municipiului Gheorgheni a fost sesizată de către un bărbat care a declarat că sora sa, Bodo Julianna, de 43 de ani, a plecat în jurul orei 06,00 din zona Vârful Liban, de la o casă de vacanţă, şi nu s-a mai întors. În urma sesizării, poliţiştii au demarat imediat verificările necesare pentru identificarea persoanei şi au dispus darea acesteia în urmărire la nivel naţional", a transmis Biroul de Presă al IPJ Harghita.

După ce a fost găsită, femeia a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital, unde a fost internată la o secţie de specialitate pentru a primi îngrijirile necesare.

Femeia a fost căutată, în această perioadă, şi de salvamontişti, care au folosit o dronă de mari dimensiuni, dar şi echipe canine. 

Subiecte în articol: disparitie femeie dispărută Harghita
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile