Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz șocant în Iași. O tânără de 20 de ani s-a sinucis. Femeia a lăsat în urmă doi copii

Caz șocant în Iași. O tânără de 20 de ani s-a sinucis. Femeia a lăsat în urmă doi copii

Sfârșit cumplit pentru  o tânără de 20 de ani din Iași. Iubitul femeii a găsit-o fără suflare, într-o pădure din apropierea casei. El a alertat Poliția și rudele, care se chinuie acum să găsească un motiv pentru care tânăra ar fi recurs la un asemenea gest.

Luni dimineață, iubitul victimei a făcut descoperirea macabră, în comuna aflată de 30 de kilometri de Iași. Rudele au căutat-o o seară întreagă pe femeie, care dispăruse fără urmă. Oamenii, sfâșiați de durere, mărturisesc că tânăra părea extrem de amărâtă și avea destul de des izbucniri de furie, conform stirileprotv.ro. Chiar a amenințat că se va sinucide, însă nimeni nu a luat-o în serios.

„A căutat-o toată noaptea, bărbatu-su cu un cumnat de-a ei. Nu erau bătăi în familia lor, era o fată gospodină. Acum o lună, tot aşa, a zis că se spânzura, a zis că nu mai poate să mai trăiască, nu-i mai place viaţa”, a povestit mătușa tinerei.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cele două fetițe ale victimei au ajuns, momentan, în grija unei rude.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile