Antena 3 CNN Actualitate Caz șocant în Buzău: Un bărbat dat dispărut de fiica sa a fost găsit îngropat în curtea nașului. Cadavrul era tranșat

Caz șocant în Buzău: Un bărbat dat dispărut de fiica sa a fost găsit îngropat în curtea nașului. Cadavrul era tranșat

de Ioana Coman    |   

Un bărbat dat dispărut de fiica lui acum două zile a fost găsit îngropat într-o curte, în Buzău. Polițiștii s-au îngrozit când au făcut descoperirea. Trupul bărbatului era tranșat și îngropat lângă gard, iar groapa acoperită cu crengi. Ultima oară când a fost văzut, băuse cu nașul lui, care este și principalul suspect. Acesta a fost prins și dus la audieri.

ACTUALIZARE 14:20 Principalul suspect, nașul victimei, a fost prins, duminică după amiază, în Buzău. El a fost deja dus la audieri.

Acum, anchetatorii trebuie să afle dacă el este, într-adevăr, făptașul.

Oamenii legii l-au căutat încă de sâmbătă, deoarece a fugit după ce fiica victimei a anunțat dispariția tatălui său.

Georgiana Botez, jurnalist Antena 3 CNN: Localnicii din satul Udat, din județul Buzău, spun că ultima dată când l-au văzut, bărbatul era acasă la nașul lui, alături de care a consumat mai multe pahare cu alcool. De atunci, nimeni nu mai știe absolut nimic de el. 

După ce au aflat aceste detalii, însă, oamenii legii au descins la casa suspectului și pentru că nu l-au găsit acasă, au început căutările prin gospodărie. 

Astfel, lângă un gard, aceștia au observat pământ proaspăt săpat și acoperit cu foarte multe crengi. Acest lucru le-a atras atenția, iar în urma săpăturilor, oamenii legii au găsit trupul victimei tranșat. 

Suspectul, care este recidivist, a fost eliberat din închisoare în urmă cu aproximativ doi ani, iar în acest moment se află în libertate. Este căutat peste tot, în tot județul Buzău și este luată în calcul și varianta că ar fi trecut granița, deoarece are rude și în străinătate.

Autoritățile fac acum apel și la populație, oricine are informații, să contacteze imediat poliția. 

De precizat este faptul că descoperirea aceasta a avut loc la doar câteva zile după ce și mama victimei a fost găsită decedată în locuința ei. Nu se știe deocamdată de ce a murit femeia, însă anchetatorii nu exclud în acest moment ca cele două decese să aibă legătură între ele.

Subiecte în articol: cadavru Buzau cadavru tranșat
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile