Antena 3 CNN Actualitate Social Caz halucinant în Vaslui. O tânără de 24 de ani a fost răpită de iubitul ei și alți doi bărbați și a fost obligată să se prostitueze în Brașov

Caz halucinant în Vaslui. O tânără de 24 de ani a fost răpită de iubitul ei și alți doi bărbați și a fost obligată să se prostitueze în Brașov

O tânără de 24 de ani din Vaslui a trecut prin coșmarul vieții sale. Se pare că aceasta a fost răpită de 3 bărbați, dintre care unul era iubitul ei și pusă, mai apoi, să se prostitueze în Brașov. 

Îngrozită, fata a mărturisit că a început o relație cu un băiat la începutul acestei luni, atunci când se afla în București. Mai departe, tânăra a spus că băiatul în care își pusese toată încrederea, împreună cu doi prieteni de-ai săi a pus la cale un plan șocant, scrie observator.tv. 

Tinerii au răpit-o și au dus-o în Brașov, acolo unde au obligat-o să se prostitueze, iar totul s-a produs în numai câteva zile. 

"Din cercetări a rezultat că, la începutul lunii august, tânăra ar fi fost recrutată de cele trei persoane, care ar fi transportat-o de la București la Brașov, ar fi cazat-o în diferite locații din municipiul Brașov și ar fi obligat-o să practice prostituția, după care acestea și-ar fi însușit, în totalitate, banii obținuți. De asemenea, aceștia i-ar fi restricționat, prin supraveghere continuă și insuflarea unei stări de temere, libertatea de mișcare", se menționează într-un comunicat al Poliţiei.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet