Antena 3 CNN Externe Căutări suspendate, după prăbușirea podului uriaș din Baltimore. Dispăruții sunt presupuși morți | Imaginile care arată amploarea dezastrului

Căutări suspendate, după prăbușirea podului uriaș din Baltimore. Dispăruții sunt presupuși morți | Imaginile care arată amploarea dezastrului

Un vapor de mari dimensiuni a intrat într-un pod uriaș din Baltimore, provocând prăbușirea integrală a acestuia. Autoritățile americane presupun că oamenii dispăruți au murit și au întrerupt operațiunea de salvare.

de Mia Lungu    |   

Șase oameni sunt dispăruți, în urma accidentului naval de la Baltimore. Aceștia sunt presupuși morți, a confirmat vicepreședintele executiv al companiei Brawner Builders, potrivit Sky News.

Compania nu a prezentat nume, dar a anunțat că există un supraviețuitor. Inițial, opt persoane, care lucrau la pod în momentul în care acesta a fost lovit de nava de marfă Dali, au fost date dispărute.

Doi muncitori au fost găsiți, unul fiind rănit grav. Ceilalți sunt dispăruți, iar căutarea a fost suspendată.

Oficialii spun că trec de la operațiunea de căutare și salvare la o misiune de recuperare.

Oficialii Pazei de Coastă din SUA și Poliția de Stat din Maryland au stabilit că, pe baza temperaturii scăzute a apei și a duratei de timp care a trecut de la accident, existau șanse infime ca persoanele dispărute să poată fi găste în viață.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea imagini cu podul prăbușit în Baltimore.

[GAL layout="5"]

Nava de marfă s-a izbit marți dimineață de podul cu patru benzi din portul american Baltimore. Vaporul și-a pierdut propulsia, a emis un apel de urgență și a încercat a aruncat ancora, au anunțat anchetatorii. În paralel, traficul prin portul american a fost suspendat.

Subiecte în articol: cautari prabusire pod Baltimore disparuti morti
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile