Antena 3 CNN Life "Căutăm dădacă, salariu 128.000 de dolari, un Porsche, un Range Rover și un Maserati. Mesele, gătite de bucătari celebri”. Peste 1.000 de femei au aplicat la job, dar când au auzit ce li se cere, au fugit mâncând pământul

"Căutăm dădacă, salariu 128.000 de dolari, un Porsche, un Range Rover și un Maserati. Mesele, gătite de bucătari celebri”. Peste 1.000 de femei au aplicat la job, dar când au auzit ce li se cere, au fugit mâncând pământul

Când o familie din Londra și-a postat anunțul într-un ziar spunând că sunt în căutarea unei dădace pentru cei patru copii ai lor, nu și-au dat seama că acel anunț va cauza atât de mare interes în rândul jurnaliștilor și publicului larg. Totuși, salariul și beneficiile care vin cu slujba sunt foarte unice și greu de ignorat.

Mama a făcut o listă cu ce atribuții va avea bona:

1. Trebuie să aibă diplomă în Psihologia Copilului.
2. Să nu aibă copii ai ei.
3. Să aibă măcar 15 ani de experiență ca bonă.
4. Să fie dispusă să lucreze șase zile pe săptămână, de la 7 dimineața la 8 seara.
5. Să îi placă să zboare cu avionul și să fie dispusă să călătorească internațional, uneori chiar și de trei ori pe săptămână, fiindcă familia are case în Londra, Barbados, Cape Town și Atlanta.
6. Trebuie să aibă un carnet de conducere din Marea Britanie.
7. Ideal, să fi făcut cursuri de auto-apărare. Totuși, dacă candidata nu are acest curs, familia se oferă să i-l plătească. Acest lucru nu este negociabil.

Continuarea, pe stiri.rol.ro.

Subiecte în articol: poveste virala
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile