Antena 3 CNN Actualitate Social Ea este cățelușa care a dormit la mormântul stăpânului zile în șir. A fost salvată și va fi dată spre adopție

Ea este cățelușa care a dormit la mormântul stăpânului zile în șir. A fost salvată și va fi dată spre adopție

O cățelușă abandonată de rudele unui bărbat care a murit, a dormit timp de mai multe zile pe mormântul fostului său stăpân. Aflată în stare critică, aceasta a fost salvată, iar în prezent se află într-un centru de adopții.

de Ioana Mircea    |   

Iasmina este cățelușa loială care a dormit zile în șir în cimitirul din Meșcreac, un sat din comuna Rădești, aflat pe malul stâng al Mureșului, între Aiud și Teiuș, județul Alba. Stăpânul ei a decedat, iar câinele ar fi fost abandonat de familie în zona cimitirului din sat.

[GAL layout="2"]

Cățelușa a umblat printre morminte, a mâncat ce a apucat, dar cel mai mult a stat pe mormântul stăpânului. Oamenii din sat au spus că nu s-a mișcat prea mult timp de acolo.

Ea a fost găsită duminică seara de două persoane, într-o stare jalnică. Cei doi au luat-o de acolo, iar câinele a ajuns în grija uneia sociații din Alba Iulia care se ocupă cu astfel de cazuri.

„O cunoștință m-a sunat in seara asta in disperare. Fusese în vizită la rude, iar astăzi, la plecare, a mers și la cimitir la socrul acesteia. Acolo a văzut, dormind pe mormânt, cățelușa pe care o știa a familiei rămase la țară.

În realitate, la moartea socrului, ceilalți membri ai familiei au aruncat și cățelușa care l-a iubit pe acel domn atat timp cât a trăit. Mititica, loială, nu s-a mișcat de lângă mormant, au spus sătenii. Este atât de slabă, uscată. Cine știe când a fost ultima dată când a prins vreun colț de pâine”, a sransmis Andreea Berar, reprezentanta asociației Help 4 Strays.

Aceasta va fi hrănită până când se va pune pe picioare, iar după ce va fi vaccinată și sterilizată va fi dată spre adopție, potrivit adevarul.ro.

Subiecte în articol: Alba
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile