Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație: Cătălin Tolontan anunță o mare victorie în instanță

Răsturnare de situație: Cătălin Tolontan anunță o mare victorie în instanță

Jurnalistul Cătălin Tolontan anunţă o victorie importantă în instanţă. Curtea de Apel București a respins joi, 30 iunie, toate plângerile și pretențiile materiale ale procurorului Alina Florentina Stoica împotriva celor doi jurnaliști ai Gazetei care au relatat cazul Gala Bute.

Prin sentința definitivă, CAB modifică astfel decizia instanței de fond, potrivit tolo.ro.

Pe 24 iunie 2015, Judecătoria Sectorului 2 dăduse dreptate procurorului și considerase că „jurnaliștii Cătălin Tolontan și Mirela Neag au încălcat dreptul la reputație și demnitate al magistratului Alina Florentina Stoica”.

Gazeta Sporturilor a început să ancheteze Gala Bute în 2011. Abia după doi ani DNA a deschis un dosar în acest caz. Cazul este cercetat de Alina Stoica, șefa biroului anticorupție pe fonduri europene al DNA. Aceasta audiază martori, consultă documente și decide să-l trimită în instanță doar pe Rudel Obreja, președintele federației de box și patronul firmei care a organizat gala.

Elena Udrea și Ion Ariton nu sunt chemați la audieri. Niciun funcționar sau demnitar al statului nu este pus sub acuzare pentru cheltuirea celor 2,4 milioane de euro, relatează tolo.ro.

 

Subiecte în articol: gala BUte
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile