Antena 3 CNN Externe Cât de aproape a fost Trump de moarte. Imagini 3D arată traiectoria glonțului care l-a rănit la ureche

Cât de aproape a fost Trump de moarte. Imagini 3D arată traiectoria glonțului care l-a rănit la ureche

de Robert Kiss    |   

Au apărut noi imagini care arată cât de aproape a fost Donald Trump de moarte când a fost împușcat la mitingul său din Pennsylvania, pe 13 iulie. O vizualizare 3D generată pe computer, realizată de Point Consciousness, arată cum glonțul i-a atins urechea dreaptă, chiar în momentul în care fostul președinte american și-a mișcat capul.

Grafica 3D arată, de asemenea, calea pe care ar fi urmat-o glonțul dacă Trump nu și-ar fi mișcat capul în ultima secundă. Imaginea a devenit virală pe rețelele sociale, mulți spunând că supraviețuirea lui Trump a fost un miracol, potrivit Sky News.

„Am știut imediat că ceva nu este în regulă în sensul că am auzit un șuierat, împușcături și imediat am simțit glonțul cum mi-a străpuns pielea”, a spus el. „A curs sânge, așa că mi-am dat seama atunci ce se întâmplă”.

„Ar fi trebuit să fie mort”, a declarat Donald Trump, în primul intrerviu după tentativa de asasinat. 

Doctorul de la spitalul local i-a spus că nu a văzut niciodată pe cineva să supraviețuiască unei lovituri de AR-15, susține Trump. „Din noroc sau prin voia lui Dumnezeu, mulți oameni spun că este prin voia lui Dumnezeu că sunt încă aici”, a spus el.

FBI l-a identificat pe trăgător duminică dimineața ca fiind Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, din Bethel Park, Pennsylvania. Acesta a fost împușcat mortal de un lunetist al Secret Service.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă