Nicolai Tand mizează pe cele mai delicioase preparate românești, destinate celor care nu au timp să gătească, dar care îşi doresc să savureze o masă copioasă ca la mama acasă.
Desertul clasic de pe vremea bunicilor din restaurantul lui Nicolai este preparatul "vedetă" al tuturor copiilor mari şi mici, iar preţul pentru o porţie este unul modic, cât pentru toate buzunarele.
Printre cele mai scumpe preparate la restaurantul lui Nicolai Tand se numără porcheta la rotisor cu cartofi, legume coapte şi pesto de pătrunjel. Pentru această reţetă italiană iubitorii de bun gust scot din buzunar 48 de lei pentru 350 de grame.
Şi garniturile au preţuri mici la restaurantul lui Nicolai Tand. Cei care preferă cartofi prăjiţi wedges plătesc 15,50 lei, iar cei care preferă legumele la cuptor doar 20 de lei pentru 200 de grame.
Gogoşi de la chef Nicolai Tand, mai ieftine decât la supermarket
La categoria desert, pe primul loc în preferinţele clienţilor se află gogoşile. La restaurantul lui Nicolai Tand o porţie de gogoşi, a câte patru bucăţi, costă doar 13 lei, potrivit unui site de food delivery.
Printr-un simplu calcul matematic aflăm că o singură gogoaşă costă doar 3.25 lei, mai ieftin decât la un supermarket.
Pentru compoziţia acestor gogoşi, potrivit nicolaitogo, se folosesc doar ingrediente ca la mama acasă, precum făină albă superioară, apă minerală, ulei de palmier, lapte, zahăr pudră, drojdie, esenţă de vanilie şi coajă de lămâie proaspătă.