Antena 3 CNN Life Căștile HUAWEI FreeClip te conectează cu vara: Ieși în evidență și bucură-te de confort

Căștile HUAWEI FreeClip te conectează cu vara: Ieși în evidență și bucură-te de confort

de Redacția Antena 3 CNN    |   

HUAWEI FreeClip sunt căștile ideale pentru a te însoți oriunde în această vară. Cu un design elegant și inovator, se potrivesc perfect la orice ținută și asigură un confort inegalabil.

HUAWEI FreeClip au specificații de top, care se pliază la activități diverse, fie că îți petreci timpul la plajă, la munte, în sala de fitness sau la birou.

[GAL layout="2"]

Ieși în evidență și bucură-te de fiecare moment cu HUAWEI FreeClip

HUAWEI FreeClip se înscriu în direcția de brand Fashion Forward, în care stilul se îmbină perfect cu tehnologiile inovatoare. Designul lor unic, denumit C-bridge Design, oferă atât estetică, cât și confort.

 Mecanismul de prindere în formă de cercel distribuie eficient presiunea pe urechi și fiecare cască cântărește doar 5.6 grame.

În plus, HUAWEI FreeClip te vor scoate cu siguranță în evidență prin cele trei variante de culoare: Black, Purple și Beige.

Varianta Purple este ideală pentru cei ce doresc un strop de culoare, în timp ce Black se integrează perfect în stilul business. HUAWEI FreeClip Beige evocă atmosfera relaxantă a plajei. 

Rămâi conectat cu muzica preferată oriunde te-ai afla

HUAWEI FreeClip te conectează cu muzica sau podcasturile tale preferate. Calitatea acustică este garantată de tehnologia Reverse Sound Waves System, care oferă sunete clare, pline și bine definite.

În plus, bateria acestor căști are o autonomie generoasă: opt ore de redare continuă a muzicii sau până la 36 de ore cu ajutorul carcasei de încărcare.

O altă inovație introdusă de HUAWEI FreeClip la nivel de specificații pentru căștile open-ear este Smart Wear Detection. Această tehnologie permite adaptarea căștilor la oricare dintre urechi, eliminând diferența între casca dreaptă și cea stângă.

Spre deosebire de căștile in-ear, care izolează complet sunetele din jur, atunci când vei utiliza HUAWEI FreeClip vei putea da atenție și la ceea ce se întâmplă în jurul tău.

De exemplu, poți asculta muzica în timp ce alergi prin parc și totuși să auzi dacă cineva strigă după tine că ți-ai pierdut cheia de la casă sau sticla de apă. 

Productivitatea, la nivel maxim

Căștile HUAWEI FreeClip sunt echipate și cu funcții esențiale pentru productivitate, cum ar fi:

● recunoașterea gesturilor, care îți permite să răspunzi la apeluri cu o simplă atingere;

● posibilitatea de a le conecta la două dispozitive simultan;

● funcția de anulare a zgomotelor de fundal în timpul convorbirilor.

Toate aceste specificații premium fac din HUAWEI FreeClip partenerul perfect în orice situație. Indiferent dacă le porți în vacanță, la birou, în timpul antrenamentelor sau la evenimente, HUAWEI FreeClip te va impresiona prin confort, stil și experiențe audio de top.

Până pe 12 august 2024, HUAWEI FreeClip beneficiază de o ofertă specială în magazinul oficial HUAWEI Store România. Prin aplicarea codului A30FREECLIP la achiziție, vei beneficia de o reducere de 30% din preț.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile