Antena 3 CNN Actualitate Locale Casa Miţa Biciclista a ajuns celebră după ce a fost decorată de Crăciun. Mii de oameni au mers deja să facă poze

Casa Miţa Biciclista a ajuns celebră după ce a fost decorată de Crăciun. Mii de oameni au mers deja să facă poze

Una dintre cele mai frumoase clădiri din Bucureşti, Casa Miţa Biciclista, s-a împodobit de sărbătoare. Cei mai apreciaţi artişti florali din Europa s-au ocupat de decorarea casei istorice.

de Alin Amouni    |   

Casa Miţa Biciclista, din Piaţa Amzei din Bucureşti, a fost împodobită de Crăciun, iar mii de oameni au venit deja pentru a se poza.

"Este pentru prima dată când venim. Am văzut pe instagram, pe Facebook, ştiri, comunicate de presă şi am fost curioasă să văd despre ce e vorba.

Este foarte frumos. Este ceva deosebit şi, ca drept dovadă, toată lumea vine să facă poze", a spus o turistă despre Casa Miţa Biciclista.

"Toată lumea vine să facă poze cu Casa Miţa Biciclista"

[GAL layout="2"]

"Destul de impresionant având în vedere că eu sunt din Constanţa şi la noi nu prea se împodobeşte în felul acesta", a spus un tânăr.

Faţada casei Miţa Biciclista a fost decorată cu ajutorul a 11 lămpi speciale de 2,5 metri înălţime, aproape 50 de cadele gigant, peste 200 de metri de ghirlande de brad, 2.000 de metri de lumină led şi şase brazi cu o înălţime de patru metri.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile