Antena 3 CNN Externe Casa Albă respinge zvonurile potrivit cărora Joe Biden ar fi tratat pentru Parkinson. Un jurnalist a țipat la secretarul de presă care evita unele întrebări

Casa Albă respinge zvonurile potrivit cărora Joe Biden ar fi tratat pentru Parkinson. Un jurnalist a țipat la secretarul de presă care evita unele întrebări

de Mia Lungu    |   

Secretarul de presă de la Casa Albă, Karine Jean-Pierre, a respins speculațiile potrivit cărora președintele ar fi tratat pentru Parkinson, potrivit BBC.

Karine Jean-Pierre a fost bombardată, luni, cu întrebări, din partea jurnaliștilor, despre starea de sănătate a președintelui american Joe Biden, în cadrul unui briefing de presă extrem de tensionat.

Mai mulți reporteri au întrebat despre vizitele repetate, la Casa Albă, ale unui specialist în boala Parkinson. Ea a respins speculațiile conform cărora Joe Biden ar putea primi tratament pentru această boală.

"A fost președintele tratat pentru Parkinson? Nu. Este el tratat pentru Parkinson? Nu.", a spus ea. Aceasta a adăugat că examenele sale neurologice - parte a examenului său fizic regulat - au fost "liniștitoare", fără constatări care să sugereze vreo afecțiune

New York Times a relatat că un expert în această boală, de la Walter Reed National Military Medical Center din Washington, a vizitat Casa Albă de opt ori începând de anul trecut.

Invocând necesitatea de a "proteja viața privată" a medicului și "motive de securitate", Jean-Pierre nu a dorit să comenteze în mod specific vizitele sale la Casa Albă.

Ea a menționat, totuși, că profesioniștii din domeniul medical și personalul militar au adesea motive care nu au legătură cu președintele pentru a vizita incinta.

Corespondentul principal al CBS News, Ed O'Keefe, s-a enervat și s-a răstit la Karine la Jean-Pierre, despre care considera că se ferește de întrebări despre vizitele medicului.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet