Antena 3 CNN Externe Mapamond Carnagiu în Italia: un bărbat și-a împușcat mortal soția și fiica, apoi s-a sinucis. Alte patru persoane au fost rănite în atac

Carnagiu în Italia: un bărbat și-a împușcat mortal soția și fiica, apoi s-a sinucis. Alte patru persoane au fost rănite în atac

de Naty Badea    |   

A fost carnagiu în Italia, miercuri dimineaţă. Un bărbat de 45 de ani şi-a ucis soţia şi fiica, apoi și-a luat viaţa. Alte patru persoane au fost grav rănite, printre care şi mama bărbatului, pe care acesta a împuşcat-o înainte să se sinucidă. Poliţiştii italieni au deschis un dosar şi fac cercetări, pentru a stabili care a fost traseul criminalului. 

Carabinierii încearcă să reconstituie dinamica întâmplării, iar din primele cercetări se pare că un bărbat în vârstă de 45 de ani a deschis focul în două locuinţe diferite şi şi-a ucis soţia şi o fiică şi a rănit ceilalţi doi copii ai săi, pe mama sa şi un vecin. Apoi şi-a luat viaţa.

Fiica ucisă avea 26 de ani, în timp ce ceilalţi doi copii de 9 şi 14 ani se află în stare gravă la spital, alături de mama bărbatului şi ea în stare critică din cauza unei traume craniene. Se pare că bărbatul a deschis focul iniţial acasă la el, vecinul a încercat să intervină şi a fost rănit. Apoi presupusul ucigaş a mers în apartamentul mamei sale unde a împuşcat-o şi pe aceasta, ulterior şi-a luat viaţa.

 La faţa locului au sosit mai multe ambulanţe şi mai multe echipaje de poliţie. Carabinierii încearcă să reconstituie faptele şi mai ales motivul masacrului. 

Subiecte în articol: crima Italia impuscaturi
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile