Antena 3 CNN Emisiuni ShowBlitz Carmen Harra, previziuni în exclusivitate despre banii românilor

Carmen Harra, previziuni în exclusivitate despre banii românilor

Am văzut cu toții că facturile se scumpesc, veniturile nu cresc, iar ceea ce se întâmplă din punct de vedere economic pare să ne afecteze pe toţi din ce în ce mai mult, atât la nivel global, cât, mai ales, pe noi românii. Celebra Carmen Harra a făcut o analiză a ceea ce se întâmplă și ne spune previziunile sale, în exclusivitate.

de Georgiana Adam    |   

”Situația, în general, nu este bună și problema începe de la aspectul economic.

Situația economică mondială este în general gravă pentru că inflația merge la proporții fără precedent și, de multă vreme, eu personal am spus că există posibilitatea unui colaps financiar monetar global și bineînțeles că asta vizează și România și bănuiesc că și în România se observă o crestre a prețurilor peste noapte, așa că românii sunt îngrijorați despre cum o să și plătească facturile, cum o să își cumpere de mâncare și așa mai departe, dată fiind această inflație, care este o reflexie a problemelor economice care se resimt foarte puternic în România.

Ce se poate întâmplă în viitorul imediat apropiat despre care aș vorbi este o cădere guvernamentală, care o să ducă la și mai multe turbulențe, pentru că nu avem soluții”, a spus Carmen Harra.

Subiecte în articol: carmen harra
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile