Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Care sunt cele mai populare jocuri de noroc

Care sunt cele mai populare jocuri de noroc

Jocurile de noroc sunt prezente în societatea noastră de mii de ani. S-au descoperit o mulțime de dovezi asupra faptului că oamenii care trăiau cu câteva secole înainte de Hristos organizau diverse loterii sau pariau între ei, mizând pe diverse întâmplări.

de Georgiana Adam    |   

Cei peste 2000 de ani de jocuri de noroc au dus la evoluția constantă a domeniului, la reglementarea lui și la apariția unor jocuri care mai de care mai interesante.

Astăzi, cei care doresc să își încerce norocul sunt nevoiți să o facă într-un mod legal, în cazinouri și case de pariuri autorizate.

Iată cele mai cunoscute jocuri de noroc

1. Pariurile sportive. Evenimentele sportive trezesc foarte mult interes pentru cei care doresc să câștige bani rapid. Prognosticurile bune pot aduce câștiguri substanțiale. Există foarte multe case de pariuri sportive, iar jocul poate să se desfășoare atât în locații fizice, cât și online. Multă lume consideră pariurile sportive a fi o combinație între noroc și analiză, în condițiile în care există foarte mulți jucători care câștigă frecvent și chiar au dezvoltat o meserie din asta.

2. Poker. Este unul dintre cele mai apreciate jocuri de noroc, fiind considerat a fi chiar un sport. Pe tot mapamondul sunt organizate turnee uriașe de poker și aproape de fiecare dată câștigă aceiași oameni. Acest lucru demonstrează că nu ține totul de noroc.

3. Jocuri de cazinou. Jocurile în care este nevoie de noroc pur sunt cele de cazinou. Fie că este vorba despre sloturi/păcănele, jocuri de masă sau video poker, câștigurile sunt generate automat, într-un anumit procent. Practic, din totalul sumei pariate de jucători, 80-90% se întoarce la ei sub formă de câștig.

4. Loto. Loteriile au aprins imaginația oamenilor încă din cele mai vechi timpuri. Șansele de a câștiga la loterie sunt mici, însă câștigurile sunt uriașe. Tocmai de aceea, foarte mulți oameni aleg să plătească bilete de loterie în fiecare săptămână, așteptând un câștig substanțial. Partea bună este că există mai multe loterii în lume, unele dintre ele oferind șanse mai mari de câștig.

5. Bingo. Este un alt joc de noroc foarte popular, similar cu jocul de keno. La fel ca și pariurile sportive, ca diverse jocuri casino sau loteriile, bingo poate să fie jucat atât online, cât și offline.

Dacă alegi să joci jocuri de noroc, este bine să o faci responsabil

Dacă vrei să joci jocuri de noroc, este foarte important să te asiguri că faci acest lucru responsabil. Asta înseamnă că trebuie să pariezi doar bani pe care îți permiți să îi pierzi și trebuie să ai un sistem de limitare a pierderilor.

Pentru a-ți aduce doar avantaje, jocurile de noroc trebuie să fie distractive, nu generatoare de stres.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile