Antena 3 CNN Politică Caravana Antena 3 CNN, în Brașov. Ce își doresc oamenii de la viitorul președinte: „Nu s-a schimbat nimic timp de mulți ani”

Caravana Antena 3 CNN, în Brașov. Ce își doresc oamenii de la viitorul președinte: „Nu s-a schimbat nimic timp de mulți ani”

de Bianca Chirilă    |   

Caravana „Antena 3 CNN e aici” a ajuns la Braşov. Este cel de-al treilea oraş în care jurnaliştii Antena 3 CNN s-au oprit pentru a afla ce îşi doresc românii înaintea alegerilor parlamentare şi prezidenţiale. Pe drumul Caravanei, colegii noştri au stat de vorbă cu sute de cetăţeni, printre care angajaţi, oameni de afaceri și reprezentanți din administraţia publică. Este sondajul naţional al adevărului, înainte de cea mai aprinsă luptă pentru putere. 

Caravana „Antena 3 CNN e aici” a ajuns in Braşov, unde Mădălina Mihalache, jurnalist Antena 3 CNN, a aflat ce îşi doresc oamenii de la viitorul preşedinte şi viitorii parlamentari.

Pensionar: „Premianții trebuie ridicați, nu din ăștia, care bat din gură și au relații. Am multe așteptări de la viitorul președinte. În primul rând, dacă e fost premiant, să culeagă toate lucrurile pozitive și să le pună în aplicație. Chiar și proprietățile, că domnul Ciucă a spus ceva de proprietăți, dar încă nu a trecut la fapte.”

O asistentă medicală din Braşov spune că nu mai are aşteptări. Pentru ea, schimbarea în ţară este mai mult un mit.

Asistentă medicală: „Sigur că votăm. E foarte important să votați. Chiar dacă e puțin, contează. Puțin cu puțin se face mult. Nu am așteptări de la viitorul președinte. Au fost foarte mulți ani în care nu s-a schimbat nimic. În fiecare zi avem așteptări și speranța moare ultima.”

Proprietarul unei companii: „Sunt câteva direcții pe care le tot repetăm, sănătatea, educația, cum arată educația de azi.”

Caravana „Antena 3 CNN e aici” rămâne şi duminică în Braşov şi continuă să afle ce își doresc românii de la președintele lor şi cât de importanți sunt pentru ei parlamentarii care îi reprezintă.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile