Antena 3 CNN Actualitate Carambol cu 8 maşini pe Autostrada Soarelui. Traficul este deviat

Carambol cu 8 maşini pe Autostrada Soarelui. Traficul este deviat

de Cătălina Buzoianu    |   

Un carambol cu ​​opt mașini a avut loc joi dimineață pe Autostrada Soarelui, iar traficul este deviat între localitățile Cernavodă și Medgidia. 

De asemenea, în zona localității Medgidia, a avut sens de mers, a loc o tamponare între alte cinci autoturisme.

Primul accident a avut loc în apropiere de stația de taxare de la Fetești, iar cel de-al doilea kilometru 183, pe sensul demers spre Constanța, în zona localității Medgidia.

Este vorba de o tamponare față-spate în ambele cazuri, în urma cărora au rezultat mai multe mașini avariate. 

În cele două accidente, sunt cel puțin nouă autoturisme avariate și 25 de persoane implicate, printre care și minori. 

Din primele informații, doar două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, fără să fie nevoie să fie transportate la Spitalul Județean Constanța. 

În momentul de față, circulația rutieră este îngreunată, a fost redirecționată și se estimează reluarea normală a circulației pe autostradă abia după ora 10:00.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră pe Autostrada A2, sensul București-Constanța, este deviată pe DN 22C între localitățile Cernavodă și Medgidia, după ce 8 autoturisme au fost implicate într-o tamponare față-spate în apropiere de apropiere. Pod Fetești, iar la kilometrul 183, în zona localității Medgidia, județul Constanța, pe același sens de mers, a avut loc o tamponare față-spate între 5 autoturisme.

Se estimează reluarea normală a circulației pe autostradă după ora 10.00”, se arată în comunicatul Infotrafic, remis presei.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile