Antena 3 CNN Life Capete „hilare” din sushi ale unor celebrități, expuse de un artist britanic. Cum arată „Edamame Sheeran” sau „Eelton John”

Capete „hilare” din sushi ale unor celebrități, expuse de un artist britanic. Cum arată „Edamame Sheeran” sau „Eelton John”

de Mia Lungu    |   

O expoziție de capete de celebrități făcute din sushi a fost expusă, recent, la Galeria CasildART din Londra, pentru a marca Ziua Internațională a Sushi.

Artista culinară Michelle Wibowo, din Haywards Heath, West Sussex, a petrecut 120 de ore creând o serie de portrete ale unor britanici cunoscuți. Printre lucrările sale se numără cântăreții Elton John și Ed Sheeran, precum și fotbaliștii englezi Harry Kane și Bukayo Saka.

Aceasta a declarat că „speră ca oamenii să găsească portretele la fel de amuzante ca mine”.

Toate creațiile au fost realizate din ingrediente sushi japoneze autentice, precum orez sushi, somon afumat și ghimbir murat. Fiecare operă de artă măsura 18 cm înălțime și 10 cm lățime - aproximativ de mărimea unui grepfrut.

„Sunt obișnuită să creez sculpturi din materiale neconvenționale, dar să lucrez cu ingrediente de sushi a fost cu totul altceva. A fost cu adevărat fascinant să văd câte ingrediente există pentru a face sushi și cum acestea pot fi folosite pentru a crea detalii complexe pentru față și păr.”, a spus artista.

Michelle Wibowo a ținut prima pagină a ziarelor, în trecut, cu modelele sale din zahăr ale Reginei Elisabeta a II-a, Prințului William și Castelului Hogwarts, din poveștile Harry Potter.

Subiecte în articol: sushi celebritati
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile