Antena 3 CNN Show Showbiz Cântăreț de la noi, călcat de mașină: „A fost vina mea”

Cântăreț de la noi, călcat de mașină: „A fost vina mea”

Este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi, dar Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a povestit recent un moment din viața sa mai puțin plăcut.

În cadrul proiectului „Ora de Educație Rutieră”, un proiect educațional și social aflat la ediția a  patra, cântărețul a povestit cum a fost călcat de o mașină.

„Eu când eram mic, evident ca toată lumea, sau, pe vremea mea, toată lumea se juca prin spatele blocului, alergam foarte mult, aveam jocurile noastre. Jocul pe care îl aveam în acea zi se numea Șapte Pietre, sau Castelul cum era pentru unii, și într-un moment în care eu trebuia să alerg de un prieten adversar, am fugit fără să mă asigur, am ieșit dintr-o stradă perpendicular pe altă stradă și o mașină a dat peste mine.

A fost sută la sută vina mea. Nu m-am asigurat, nu m-am uitat stânga-dreapta, nu aveam reflexul ăsta. În afară de ce îmi spuneau ai mei acasă, n-aveam de unde să învățt despre pericolul mașinilor, despre siguranța pe care trebuia să mi-o garantez singur în stradă”, a povestit Cornel Ilie.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?