Antena 3 CNN Meteo Canicula se menține și în a doua jumătate a lunii august. Cum va fi vremea în septembrie. Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Canicula se menține și în a doua jumătate a lunii august. Cum va fi vremea în septembrie. Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis vineri prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, în intervalul 12 august - 9 septembrie. A doua jumătate a lunii august, dar și prima parte a lunii septembrie vine cu temperaturi caniculare. Meteorologii au anunțat și zonele în care va ploua.

Săptămâna 12 august – 19 august

În această săptămână, temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul în aproape toată țara, mai ales în sud-vest. Va ploua mai puțin decât de obicei, în special în zonele montane.

Săptămâna 19 august – 26 august

Temperaturile vor fi mai mari decât cele obișnuite în majoritatea regiunilor, în special în sud și sud-vest. Ploile vor fi mai puține în vest, nord-vest și la munte, iar în restul țării vor fi aproape de normal.

Săptămâna 26 august – 02 septembrie

Va fi mai cald decât de obicei în toată țara, în special în sud și sud-vest. În vestul țării, va ploua puțin mai puțin decât normal, iar în restul țării ploile vor fi apropiate de media obișnuită.

Săptămâna 02 septembrie – 09 septembrie

Temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul pe tot teritoriul României, mai ales în sud-vest. Ploile estimate vor fi ușor sub media obișnuită în majoritatea regiunilor.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile