Antena 3 CNN Meteo Când vine toamna în România. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Când vine toamna în România. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

de Laura Dinu    |   

Potrivit estimărilor meteorologice, temperaturile se vor menține mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă până la jumătatea lunii septembrie, iar cantitățile de ploi vor fi deficitare în majoritatea regiunilor. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 12.08.2024 – 19.08.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile vestice și sud-vestice.

Cantitățile de ploi estimate pentru acest interval vor fi deficitare la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 19.08.2024 – 26.08.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 26.08.2024 – 02.09.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în sudul și sud-vestul teritoriului.

Cantitățile de ploi vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo pentru săptămâna 02.09.2024 – 09.09.2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice și sud-vestice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui ușor deficit în sud- vestul, nord-vestul și nord-estul țării.

Subiecte în articol: prognoza meteo vremea
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile