Antena 3 CNN Actualitate Inedit Când soția lui a rămas însărcinată, i-a spus să avorteze pentru că el nu vrea copii. Ce a pățit bărbatul după câțiva ani

Când soția lui a rămas însărcinată, i-a spus să avorteze pentru că el nu vrea copii. Ce a pățit bărbatul după câțiva ani

Un american a avut curajul să povestească pe internet una dintre cele mai mari greșeli pe care le-a făcut în viața sa. A rănit-o profund pe femeia care urma să-i aducă pe lume primul copil, iar acum regretă amarnic.

Iată povestea lui:

„Când soția mea a rămas însărcinată cu primul nostru copil, nu-mi doream să fiu tată și m-am purtat urât cu ea. I-am spus să avorteze și i-am mai zis că sper să piardă sarcina. Nu a avortat și cele nouă luni de sarcină au fost foarte grele pentru ea. S-a confruntat cu probleme de sănătate și a fost singură în toată perioada aceea. Acum, după cinci ani, am ajuns să-mi iubesc copilul enorm și să regret modul în care am reacționat în momentul în care am aflat că este gravidă. Deși mi-am cerut scuze, soția mea nu poate să treacă pentru acele momente. Spune că am rănit-o profund și că nu crede că va putea vreodată să mă ierte.

Vreau încă un copil, dar ei îi este teamă că voi reacționa la fel cum am reacționat prima oară. Cu toate că vede că sunt un tată bun pentru copilul nostru. Cum aș putea să o conving că de data asta o să fie altfel?”

Sursă: slate.com

Subiecte în articol: copil sotie avort
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile