Antena 3 CNN Actualitate Locale Un camion încărcat cu bitum fierbinte s-a răsturnat peste o Dacie, în Joia Mare, Arad

Un camion încărcat cu bitum fierbinte s-a răsturnat peste o Dacie, în Joia Mare, Arad

Un camion încărcat cu bitum fierbinte s-a răsturnat peste o Dacie, iar un bărbat a rămas prins în interiorul autoturismului, într-un cumplit accident rutier în satul Joia Mare din Arad.

Cumplitul accident s-a produs, astăzi, pe raza satului Joia Mare, comuna Almaș din județul Arad.

Într-o curbă, șoferul camionului încărcat cu bitum fierbinte a pierdut controlul direcției, iar mașina a intrat în balans și apoi s-a răsturnat.

Ghinionul a făcut ca exact în acel moment, pe sensul opus, foarte aproape de camion, să se afle un autoturism marca Dacia, condus de un bărbat.

Camionul s-a răsturnat, iar toată încărcătura de bitum fierbinte a acoperit în întregime Dacia, dar și pe bărbatul aflat la volan.

"Detașamentul de Pompieri Sebiș a intervenit cu două autospeciale de stingere si modul descarcerare, 1 echipaj SMURD, 1 echipaj SAJ si elicopterul SMURD pe DN79A în zonă localității Joia Mare pentru descarcerare unei persoane dintr-un autoturism peste care a căzut mixtură ascetică fierbinte.

După o intervenție deosebit de dificilă, un echipaj a executat operațiuni de răcire a bitumului iar altul a descarcerat victimă, această a fost extrasă si predată echipajului SAJ, în viață, stabilă cu arsuri pe membrele inferioare si traumatisme", se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Subiecte în articol: Arad
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile