Antena 3 CNN Actualitate Educație Cadrele didactice, instruite în tainele predării interactive, folosind dispozitive digitale

Cadrele didactice, instruite în tainele predării interactive, folosind dispozitive digitale

O nouă ediție a webinarelor WebDidactica va avea loc în perioada 14 – 18 iunie, toate fiind gratuite.

de Georgiana Adam    |   

Webinarele, predate de diverși specialiști, sunt destinate învățării și înțelegerii unor metode moderne și interactive de predare, care utilizează din plin dispozitivele digitale.

Toate cadrele didactice înscrise vor primi certificate de participare la cele trei webinare, care sunt organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Academia de Inovare și Schimbare prin Educație Fischer Enghlish HUB, Greco România, MGT Educațional și WACOM.

Primul webinar va avea loc pe 14 iunie, la ora 18:00. Tema acestui webinar este ”Tableta grafică în educația online”. Webinarul va fi susținut de Guido Moeller, Senior Manager Product Marketing & Solution Consulting WACOM.

Wacom are aproape 40 de ani de experiență în furnizarea de soluții tehnologice care permit utilizatorilor să creeze și să lucreze digital. Expertiza Wacom provine din sectoarele creative și tehnice; sunt renumiți în artă, design și inginerie. De asemenea, produsele și serviciile lor sunt folosite de persoane din sectorul educațional pentru suportul pe care îl oferă atât profesorilor, cât și elevilor. Cu Wacom, profesorii și studentii beneficiază de cei peste 35 de ani de inovație, know-how și colaborare cu parteneri de software și tehnologie de creație. Wacom colaborează cu profesori atât pentru materiile creative, cât și pentru disciplinele tehnice și generale.

Înscrierile se fac pe www.fundatiadanvoiculescu.ro, până pe data de 13 iunie.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?