Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce să oferim cadou: aranjamente florale sau buchete de flori

Ce să oferim cadou: aranjamente florale sau buchete de flori

Când vine vorba despre alegerea cadoului potrivit florile sunt de nelipsit. Însă în prezent oferta este atât de variată încât alegerea este aproape imposibilă. De la buchete de flori simple, la unele sofisticate și până la aranjamente de flori create de designerii florali, toate ne fură rapid ochii.

de Georgiana Adam    |   

Însă pentru a face alegerea potrivită trebuie să ținem cont de mai multe criterii: cui oferi cadoul, care este ocazia și nu în ultimul rând care sunt preferințele persoanei respective în materie de flori.

De exemplu, dacă esti în căutarea unui cadou pentru o persoană care preferă florile în ghiveci poți alege aranjamente florale care au ca vedete principale florile în ghiveci. Pe Velvet Flower Shop gășești o mulțime de astfel de aranjamente speciale. De altfel, un astfel de aranjament este potrivit pentru cadouri corporate sau pentru partenerii de afaceri.

Pe de altă parte, aranjamentele florale cu flori clasice, pot fi oferite oricui. Sunt ideale pentru a fi oferite drept cadou colegilor de serviciu, persoanelor pasionate de designul floral, dar și persoanelor dragi deoarece pot înfrumuseța cu ușurință orice colț al casei.

Persoanei iubite îi poți oferi un aranjament floral însoțit de o cutie de praline delicioase pentru a-i aminti cât de mult o apreciezi.

Cât despre buchete de flori București, acestea pot fi oferite fară probleme oricărei persoane. De la mamă, fiică, la partenera de cuplu, colegă etc. Sunt perfecte pentru orice ocazie, iar dacă știi și preferințele persoanei respective pentru anumite tipuri de flori sau culori alegerea este cu atât mai simplă.

Ca o concluzie, atât buchetele de flori cât și aranjamentele pot fi oferite oricui. Însă, cele din urmă sunt mai elegante și prin urmare, sunt mai potrivite pentru un cadou corporate.

Velvet Flower Shop creează flori din pasiune pentru frumos

Indiferent dacă ești în căutarea unui buchet de flori, unui coș sau unui aranjament, florile infrumusetează orice spațiu și va aduce bucurie în inima oricărei persoane.

Din acest motiv echipa Velvet Flower Shop pune pasiune în ceea ce face creând cele mai frumoase buchete și aranjamente florale pe care tu să le poți oferi unei persoane speciale din viața ta.

Trebuie doar să accesezi site-ul www.velvetflowershop.ro și să cumperi flori online. Alege buchetul sau aranjamentul dorit, iar acesta va fi livrat în București și împrejurimi in 3-4 ore de la data comenzii

Velvet Flower Shop dă culoare evenimentelor importante din viața voastră

Experții Velvet Flower Shop sunt conștienți de rolul pe care florile îl au în viața unui cuplu. De aceea realizează aranjamente florale care să fie în armonie cu tema evenientului și preferințele fiecărui cuplu, fie că este vorba despre nuntă, botez sau un alt eveniment important din viața voastră.

În plus, florarii Velvet Flower Shop creează aranjamente speciale pentru ocazii diferite de la petreceri private, la petreceri corporate și evenimente business, folosind flori de cea mai bună calitate și având întotdeauna grijă pentru clienți.

Pentru a crea aranjamente unice, îndiferent de tipul de eveniment de care este vorba, designerii țin cont de preferințele clienților. Iar pentru un plus de unicitate îmbina în mod armonios florile cu fructe, plante si elemente decorative.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile