Antena 3 CNN Actualitate Mii de bucureşteni nu au apă caldă și căldură până joi. E avarie la Magistrala III Sud

Mii de bucureşteni nu au apă caldă și căldură până joi. E avarie la Magistrala III Sud

Zone din Sectoarele 2 și 3 ale Capitalei au rămas, marți seara, fără apă caldă și căldură până joi, din cauza unei avarii la Magistrala III Sud, informează Termoenergetica.

de Silvia Preda    |   

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) SA anunţă, marți, că din cauza unei avarii produse în cursul acestei după-amiezi pe Magistrala III Sud, furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire va fi sistată în zonele: Mihai Bravu, Mașina de Pâine, Doamna Ghica, Șoseaua Fundeni și Petricani, din Sectorul 2 al Capitalei.

De asemenea, avaria afectează și vor funcționa sub parametrii normali zone din Sectorul 3 (Vitan, 1 Decembrie, Nicolae Grigorescu, Camil Ressu, Rebreanu și Lucrețiu Pătrășcanu).

Zone din Sectoarele 2 și 3, fără apă caldă și căldură

"Se vor efectua manevrele de trecere a alimentării punctelor termice din Șoseaua Ștefan Cel Mare, între Calea Floreasca și Piața Obor, pe CTE Grozăvești. Avaria s-a produs pe conducta Magistralei III Sud, la intersecția străzii Drumețului cu Calea Vitan.

Citeşte şi: Facturile tot mai mari, o povară pentru români. Oamenii renunță la căldură și la cele trei mese pe zi

Au fost începute în regim de urgență lucrările de golire a conductei, de aerisire și ulterior vor fi realizate sudurile pentru reparația avariei", informează Termoenergetica.

Termenul estimat pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării agentului termic este joi, ora 23:30.

Marți după-amiază au fost terminate lucrările de reparații pe Magistrala 1 Sud și a început încărcarea conductelor cu apă, urmând ca funcționarea pentru zonele afectate să fie reluată miercuri dimineață.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile