Echipa Națională a Slovaciei, aflată pe locul trei în Grupa E a Euro 2024, l-a trimis pe bucătarul echipei, Branislav Krizan, să participe la conferința de presă de marți, înaintea meciului cu România programat pentru miercuri, la ora 19.00, informează lequipe.fr, potrivit news.ro.
Această decizie a departamentului de comunicare slovac vine după ce, cu câteva zile în urmă, responsabilul cu echipamentul jucătorilor, Marek Kosan, a avut aceeași onoare. De data aceasta, Branislav Krizan a fost în centrul atenției după intervenția portarului Martin Dubravka.
Krizan a petrecut aproximativ patruzeci de minute în fața jurnaliștilor, un moment unic în cariera sa. „Toată lumea gătește și oamenii sunt foarte interesați de acest subiect. Sunt foarte fericit să vorbesc despre meseria mea", a declarat Krizan.
Bucătarul echipei naționale a Slovaciei din 2010, Branislav Krizan, a participat la Cupa Mondială din Africa de Sud, Euro 2016 în Franța și Campionatul European din 2021, înainte de actuala ediție germană. În cadrul conferinței, Krizan a relatat anecdote amuzante, menționând că „germanii nu știu cum să facă orezul cum trebuie! Așa că le-am arătat cum se face și au fost impresionați!" și că „în Africa de Sud, a durat trei săptămâni pentru ca bucătarii locali să învețe cum să taie corect conopida!"
De asemenea, Krizan a dezvăluit cine este cel mai mare mâncăcios din echipă: „Este cu siguranță Denis Vavro (n.r. fundaș central), care are un apetit uriaș pentru carne!"
Slovacia va juca miercuri cu România, la ora 19.00, în ultima etapă a grupei E de la Euro 2024.