Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum să îți echipezi bucătăria așa cum trebuie în 2021

Cum să îți echipezi bucătăria așa cum trebuie în 2021

Aparatele electrocasnice sau instrumentele de bucătărie potrivite te ajută să fii cel mai bun bucătar!

de Georgiana Adam    |   

Pentru a profita deci la maximum de noua ta bucătărie și pentru a prepara cele mai delicioase mese pentru familie, iată care sunt cele mai recente tendințe în ceea ce privește electrocasnicele pentru bucătărie, de la cuptoare, până la plite sau frigidere.

Tendințe în materie de electrocasnice pentru bucătărie- tehnologia pentru a prepara cele mai delicioase preparate extrem de repede.

În viața de zi cu zi, să prepari repede și ușor cele mai savuroase sau mai sănătoase preparate este o adevărată provocare.

Dar și fabricanții știu asta și propun cuptoare încorporabile multifuncționale sau cuptoare cu aburi. Sau roboții de bucătărie care fac totul pentru tine.

De exemplu, putem aminti aici și cuptorul cu o sondă integrată care poate determina temperatura ideală de preparare a mâncării.

Vei câștiga astfel timp prețios, dar îți vei răsfăța și familia sau invitații cu cele mai savuroase preparate.

Un look din ce în ce mai atrăgător pentru electrocasnicele pentru bucătărie.

În ultima vreme, aparatele electrocasnice sunt cele care fac show în bucătărie.

Roboți sau aparate colorate, frigidere din inox, hote cu un design inovator.. mai mult ca niciodată, aparatele electrocasnice pentru bucătărie au un design din ce în ce mai modern sau mai atrăgător.

Sunt cele care determină stilul bucătăriei și care sunt cele mai performante.

Dat fiind faptul că este vorba despre o reală investiție care trebuie să dureze în timp, aparatele electrocasnice pentru bucătărie trebuie să îmbine de minune estetismul cu calitatea. Aparate 2 in 1 foarte performante.

Este vorba aici despre optimizarea spațiului beneficiind în același timp de aparate electrocasnice foarte performante. Dar și foarte practice.

Din aceste motive, din ce în ce mai multe mărci combină două funcționalități în unul și același aparat.

Rezultatul? Un cuptor combinat cu o mașină de spălat vasele sau o plită de inducție cu un sistem de aspirare integrat pentru a se evita mirosurile neplăcute de mâncare.

Wi-Fi-ul este cel care îți poate facilita viața în bucătărie. Încet dar sigur, Wi-Fi-ul se invită și el în bucătărie și creează o adevărată revoluție.

De pe smarthpone sau tabletă, poți controla de la distanță mașina de spălat vase, cuptorul tradițional sau cuptorul cu microunde.

Pentru un plus de confort, unele aparate electrocasnice pot să execute anumite instrucțiuni orale. Poți câștiga deci cu ajutorul lor mai mult timp sau mai multă energie.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile