Antena 3 CNN Life Brigitte Macron joacă în ”Emily in Paris”. Prima doamnă a Franței apare joi în cel mai în vogă serial al momentului

Brigitte Macron joacă în ”Emily in Paris”. Prima doamnă a Franței apare joi în cel mai în vogă serial al momentului

de Naty Badea    |   

Brigitte Macron, prima doamnă a Franței va avea o scurtă apariție în serialul "Emily în Paris" într-un episod din sezonul al patrulea. 

Conform BFMTV propunerea de a juca în serial a fost făcută de creatorul producției în urmă cu doi ani. În anul 2022, Brigitte Macron i-a primit la Elysée pe Darren Star, creatorul serialului, , precum și pe Lily Collins, actrița principală.

Prima doamnă se va interpreta pe sine și va purta propriile haine, a dezvăluit marți revista Elle, "fără să i se dea instrucțiuni speciale" de către producătorii serialului, cunoscut pentru tendințele în modă pe care le prezintă. Creatorul programului, Darren Star, a declarat pentru Elle că doamna Macron "are un mare talent". 

"Ideea ne-a venit când Darren Star și cu mine am întâlnit-o la Palatul Élysée în decembrie 2022", a spus Collins. "Brigitte Macron este un mare fan al serialului și a amuzat-o referirea la adresa sa din primul sezon." 

Este a doua oară când Brigitte Macron se joacă pe sine pe ecran. În 2018, prima doamnă a apărut în "Vestiaires", un serial de comedie francez care urmărește doi înotători cu handicap. La începutul acestui an, a fost anunțat că în curând va ieși pe piața un film biografic în șase părți intitulat "Brigitte, une femme libre" (Brigitte, o femeie liberă).

 

 

 

 

 

Subiecte în articol: prima doamna Franta serial Emily in Paris
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile