Antena 3 CNN Show Brad Pitt și George Clooney au pozat pentru GQ chiar la vinăria pentru care se judecă primul cu Angelina Jolie

Brad Pitt și George Clooney au pozat pentru GQ chiar la vinăria pentru care se judecă primul cu Angelina Jolie

de Roxana Mihăiescu    |   

Brad Pitt și George Clooney au realizat o ședintă foto pentru revista GQ, la vinăria care a devenit centrul unei dispute juridice între Pitt și fosta soție, Angelina Jolie.

Brad Pitt, în vârstă de 60 de ani, și George Clooney, actorul și producătorul în vârstă de 63 de ani, au realizat un pictorial de senzație pentru noul număr al revistei GQ.

Cei doi actori au acordat și un interviu în care au vorbit despre prietenia lor de lungă durată.

De asemenea, Brad Pitt și George Clooney au vorbit și despre faptul că se reîntâlnesc pentru prima dată după 16 ani într-un nou film, „Wolfs”, iar personajele pe care le interpretează au misiunea „de a face curat” după o crimă.

[GAL layout="2"]

Cei doi actori au mai împărțit ecranul până acum, jucând în cele 3 filme din seria „Ocean's” (2001, 2004, 2007) și „Burn After Reading"(2008), iar de curând, au dat voce unor personaje imaginare din filmul lui John Krasinski, „Prieteni imaginari” („IF”). 

Interviul și ședința foto au avut loc la Château Miraval, o vilă impresionantă situată în Correns, Franța, unde Pitt și Angelina Jolie s-au căsătorit acum 10 ani, în august 2014.

Proprietatea a devenit, însă, centrul unei dispute juridice între Pitt și Jolie, după ce actrița și-a vândut partea sa în 2021.

Potrivit GQ, Clooney și soția sa, Amal, au cumpărat și ei o casă în apropiere de Château Miraval acum trei ani, unde locuiesc împreună cu gemenii lor de 7 ani, Alexander și Ella.

În timpul interviului, Pitt i-a făcut un tur al proprietății lui Clooney, menționând cât de mult prețuiește acest loc.

„Încerc doar să mă bucur de oamenii pe care îi iubesc din jurul meu şi să trăiesc”, a spus el.

Brad Pitt a acuzat-o pe Angelina Jolie că și-a vândut partea ei de acțiuni din proprietatea pe care o aveau împreună

În anul 2013, împărțirea dintre cei doi soți s-a egalat și au deținut 50 % din acțiuni fiecare. Pitt a acuzat-o pe Jolie că a încercat să-și vândă parte de acțiuni pentru a-i pune în pericol partea sa de afacere.

La acel moment, apropiații actorului au declarat că Pitt a investit cea mai mare sumă de bani în afacerea de vinuri.

În luna octombrie a anului 2021, presa internațională a scris că Jolie și-ar fi vândut deja o parte din acțiuni pentru Tenute del Mondo. 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile