Antena 3 CNN Life Travel Bodrum- distracție, plaje și modernitate

Bodrum- distracție, plaje și modernitate

Destinație elitară, Bodrum este un magnet pentru orice turist, fie că ești în căutare de exclusivități, de relaxare la plajă, de istorie ori aventuri. Orașul are un farmec aparte care te cucerește de cum ai pășit în piața centrală plină cu localuri de noapte.

Nopți de pomină în localuri exclusiviste

Dacă îți plac nopțile albe, Bodrum este o destinație care nu doarme niciodată și unde vei găsi unele dinte cele mai moderne localuri în care să petreci în stil modern, într-un mod de neuitat. Halikarnas este clubul legendar al orașului, o locație extravagantă cu o atmosferă relaxantă întreținută de unii dintre cei mai cunoscuți artiști internaționali. Aici vii și dacă ești fanul party-urilor tematice, organizându-se unele dintre cele mai interesante astfel de evenimente.

Billionaire Club este o altă locație exclusivită, după cum afli direct din numele său. Îl găsești în portul Palmarina și este punctul de atracție al celebrităților venite aici în căutarea party-urilor perfecte. Heidi Klum, Mike Tyson, Eva Herzigova sau Denzel Washington sunt doar câteva dintre numele sonore care au venit aici.  

Plaje idilice


Indiferent dacă ești un amator al petrecerilor pe plajă sau ești în căutarea relaxării, în Bodrum îți vei găsi locul preferat cât ai clipi.

Plajele din jurul golfului Bitez sunt unele dintre cele mai frumoase din Turcia. Au nisip fin și sunt scăldate de ape curate precum cristalul, în schimb în Gumbet vei găsi zone de coastă garnisite cu localuri moderne în care să petreci până târziu în noapte.

Și familiile cu copii mici găsesc aici zona perfectă unde să se relaxeze. Una dintre plajele preferate ale turiștilor în căutare de liniște și evenimente culturale este Ortakent. Cu o intrare lină în mare și nisip alb ca neaua.

 

de Mădălina Isar

Sejur Bodrum

Hotel Diamond of Bodrum 5*- de la 445 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile