Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De Black Friday introdu iluminatul inteligent în casa ta! Profită de reducerile imbatabile de la etbm.ro

De Black Friday introdu iluminatul inteligent în casa ta! Profită de reducerile imbatabile de la etbm.ro

Sunt reduceri imbatabile de Black Friday la etbm.ro. Aici poți găsi cele mai mari reduceri la mii de produse, în fiecare zi din luna noiembrie.

de Georgiana Adam    |   

Profită de ofertele imbatabile pentru a-ți lumina casa și a apela la iluminatul inteligent, dar și pentru a face economie la energie. Pe etbm.ro au oferte de neratat la electrice, becuri, sisteme de iluminat clasice sau inteligente.

Consumul ridicat de electricitate este considerat nociv la scară largă, contribuind la încălzirea globală, poluare și afectând, astfel, mediul înconjurător. Însă fiecare dintre noi poate face schimbări esențiale în ceea ce privește economia de electricitate, atât pentru a micșoara costurile facturii, dar și pentru a salva planeta. Iar primul pas spre acest lucru este înlocuirea becurilor clasice cu becuri LED.

De Black Friday iluminează-ți casa cu becuri LED, inteligente

Profită de reducerile de Black Friday și achiziționează becuri LED. Acestea au numeroase avantaje, printre care durata de viață care este de până la de 10 ori mai mare decât cea a becurilor clasice și consumul mic de energie electrică. În plus, intensitatea maximă a luminii este atinsă instantaneu, fară timp de încălzire, intensitatea luminii este aceeași pe țoață durata de viață a becului.

Prin urmare intră pe etbm.ro și alege becurile inteligente Philips Hue, pe care le poți conecta la rețeaua wireless. Acestea pot fi controlate atât cu o telecomandă specială cât și cu telefonul mobil sau prin intermendiul Alexa, Siri sau Google Home.

Avantajele folosirii iluminatului inteligent sunt multiple. Poți controla becurile cu ajutorul comenzilor vocale, poți adăuga senzori de mișcare (extrem de utili în special pentru iluminatul curții) și poți schimba intensitatea luminii și chiar culoarea acesteia, dacă alegi becuri colorate.

De Black Friday schimbă-ți prizele și întrerupătoarele

Profită de ofertele de Black Friday pentru a da viață nouă casei tale. Nu doar becurile trebuie schimbate ci și aparatajul (prize, întrerupătoare, accesorii etc.). Printre ofertele de pe etbm.ro găsești produse Gewiss Chorus, gama de top a cunoscutului producător italian Gewiss.

Dacă iți dorești o locuință la standarde europene, cu aparatura de calitate, dar și cu un aspect plăcut, apelează la prizele și întrerupătoarele modulare precum și la ramele ornamentale pentru aparataj. Acestea vor da un aspect modern casei tale.

Cumpără de pe etbm.ro și ai multiple avantaje

Cumpărând de pe etbm.ro, pe lângă reducerile orbitoare de preț de Black Friday, beneficiezi de multiple avantaje. La comenzi de peste 250 de lei, care nu cântăresc mai mult de 50 de kilograme, transportul este gratuit. În plus, dacă nu ești mulțumit de produsele primite, le poți returna în termen de 14 zile de la data primirii. Returul este gratuit, iar tu iți vei primi banii înapoi în cel mult 30 de zile. Totul este posibil deoarece etbm.ro pune preț pe a lumina viață clienților!

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile