Antena 3 CNN Economic Black Friday 2017 telefoane. Cele mai mari reduceri eMAG

Black Friday 2017 telefoane. Cele mai mari reduceri eMAG

Black Friday 2017 telefoane. Telefonul mobil este o necesitate în ziua de azi. De Vinerea Neagră, eMAG vă propune numeroase reduceri la smartphone-uri.

eMAG Black Friday 2017 a venit dis de diminineata - Toate ofertele sunt AICI.

La eMAG, campania de reduceri Black Friday 2017 a început la primele ore ale zilei de vineri, 17 noiembrie.

Pentru a consulta întreaga lista actuală cu prețuri la telefoane de la eMAG, intrați aici.

În oferta eMAG de Vinerea Neagră sunt prinse peste două milioane de produse, iar valoarea totală a reducerilor va ajunge la 40 de milioane de euro.

Black Friday 2017 telefoane eMAG

Telefon mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G, Midnight Black

Are cel mai mare si mai captivant ecran pentru un dispozitiv mobil cu aceste dimensiuni. In plus, este usor de tinut în mana. Display-ul Infinity are un ecran perfect de la un capat la altul, care continua dincolo de marginile telefonului, formand o suprafata fina, fara asperitati sau muchii. Este sticla pura, neintrerupta. Acopera intreaga parte frontala a telefonului, imbinandu-se perfect cu carcasa din aluminiu.

Camera din spate de 12 MP si cea frontala de 8 MP sunt atat de rapide si precise, incat nu vei pierde niciun moment, fie zi, fi noapte.

Telefon mobil Huawei P9 Lite, Dual Sim, 16GB, 4G, Gold

Acest telefon dispune de o serie de upgrade-uri inovatoare intr-un design subtire. 

Dispunand de un raport ecran-corp de 76.4%, Huawei P9 Lite va va impresiona cu siguranta, cu un design elegant si o rama metalica. Cu un display de 5.2 inch FullHD in-cell si o gama larga de culori, toate aceste caracteristici puse intr-un cadru subtire, va ofera imagini foarte clare toate intr-un cadru din aliaj finisat cu atentie.

Black Friday 2017 telefoane. Alte reduceri de la eMAG

Magazinul online eMAG vă pune la dispoziție numeroase aparate electrocasnice și electronice la prețuri foarte mici. Nu vor lipsi televizoarele, telefoanele mobile sau laptopurile, dar nici jucăriile, parfumurile, cosmeticele și produsele pentru casă și grădină.

Pentru a consulta lista cu prețuri eMAG înainte de Black Friday, intrați aici.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile