Antena 3 CNN Black Friday 2016 Black Friday 2016 - surpriza eMAG pentru cei care vor să cumpere în rate fără dobândă

Black Friday 2016 - surpriza eMAG pentru cei care vor să cumpere în rate fără dobândă

Anul 2016 va aduce și cel mai mare Black Friday din istoria eMAG, numărul de produse din promoții urmând să fie cu câteva sute de mii mai mare decât stocul total de anul trecut. 

Toate ofertele eMAG de Black Friday 2016 apar pentru prima dată AICI

Un parteneriat cu o puternică bancă din România le permite celor de la eMAG ca, de Black Friday 2016, să vândă produse chiar și în, atenție, 36 de rate fără dobândă. Puteți afla detalii AICI

Black Friday 2016 - rate fără dobândă la eMAG. Condiţiile băncilor

Toate cardurile pentru plata fără dobândă la eMAG sunt prezentate AICI, iar detalii despre fiecare dăm mai jos:

ING. Posesorii de ING Credit Card beneficiază de 12 rate fără dobândă la cumpărăturile de pe emag.ro. De asemenea, se oferă posibilitatea de plată în 24 sau 36 de rate, cu dobândă redusă. Posesorii acestui card sunt sfătuiți să consulte acest link.
 
Banca Transilvania. Clienții BT care au un StarCard beneficiază, în luna martie, de 10 rate fără dobândă la plata online a cumpărăturilor de pe eMAG. Posesorii acestui card sunt sfătuiți să consulte acest link.

Raiffeisen Bank. Folosind cardul Raiffeisen Bank beneficiezi de 3, 6, 12, 18 sau 24 RATE fara dobanda sau plata integrala in perioada 01.11.2016 – 30.11.2016! Așadar, inclusiv de Black Friday 2016, vă puteți folosi de această metodă de plată. Detalii, aici

Credit Europe Bank. Posesorii de Card Avantaj pot plăti online cu cardul cumpărăturile de pe eMAG, în 8 rate fără dobândă. Cei care au acest card sunt sfătuiți să consulte acest link.

Garanti Bank. Clienții acesti bănci pot face cumpărături online de la eMAG in 4 rate fără dobândă. Cei care au acest card sunt sfătuiți să consulte acest link.

BRD Finance. Clienții BRD Finance pot plăti cumpărăturile de la eMAG în 6/12 rate fără dobândă. Oferta e valabilă până pe 12 martie. Posesorii acestui card sunt sfătuiți să consulte acest link.

BCR. Și clienții BCR beneficiază, în luna martie, de 10 rate fără dobândă. Posesorii cardului BUN de PLATA sunt sfătuiți să consulte informațiile de la acest link, înainte de a plasa o comandă.

Bancpost. Folosind cardurile Bancpost beneficiezi de 3 sau 6 RATE fara dobanda. Clienții acestei bănci se pot informa despre cum pot folosi aceste carduri pe eMAG, inclusiv de Black Friday 2016, aici

EuroLine. Folosind cardurile EuroLine American Express si  EuroLine-MasterCard emise de ERB Retail Services beneficiezi de 3 sau 6 RATE fara dobanda, plata in Rate Usoare (intre 7 si 24 de rate cu un cost de doar 1% pe luna). Mai multe detalii sunt prezentate AICI

CARD CETELEM. Clienții Cetelem pot cumpăra produse eMAG în 12 rate fără dobândă, însă doar dacă valoarea coșului de cumpărături depășește 1000 de lei. Posesorii acestui card sunt sfătuiți să consulte detaliile de AICI.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile