Antena 3 CNN Conținut plătit Birouri reglabile. Cum să alegi cel mai bun model pentru munca remote

Birouri reglabile. Cum să alegi cel mai bun model pentru munca remote

de Ioana Dobre    |   

Munca remote a devenit normalitate pentru mulți dintre noi, cu siguranță are numeroase avantaje, dar când vorbim de crearea unui ambient prietenos, există și provocări.

Biroul reglabil pe înălțime este o soluție care merită toată atenția pentru că rezolvă multe probleme: este compact, perfect dacă nu dispui de mult spațiu, poate fi ajustat ceea ce îți asigură mai mult confort și are design modern, deci îl poți integra cu ușurință în decorul deja existent. Cum alegi cel mai bun birou reglabil? Citește materialul și vei descoperi lucruri interesante!

Ghid util pentru alegerea de birouri reglabile

Dimensiunea

Primul detaliu pe care ar trebui să-l verifici este dimensiunea, mai ales dacă nu beneficiezi de un spaţiu foarte mare pentru a-l amplasa. Modelele compacte cu dimensiunea blatului de 110x60 cm, 118x60 cm sau 138x65 cm care au funcționalități de reglare pe înălțime ar putea fi excelente în aceste condiții. Dacă spațiul pe care îl amenajezi pentru munca remote este generos poţi alege birouri reglabile mari de 160x80 cm sau 180x80 cm.

Calitatea materialelor

Al doilea aspect important este legat de calitatea materialelor. Cadru metalic solid, stabil şi un blat de calitate premium cu finisaje bine executate vor asigura exploatare excelentă şi aspect impecabil chiar şi în condiții de uzură intensă. Poți alege birou cu blat de 1.8 cm, 2.5 cm sau 3.6 cm. Grosimea blatului este importantă dacă pe acesta vor fi depozitate obiecte grele.

Sistemul de reglaj

Al treilea detaliu ce trebuie verificat cu multă atenție este sistemul de reglaj care va spori confortul în timpul desfăşurării activității și care, cu siguranță, va îmbunătăți confortul şi productivitatea. Sistemele de reglaj pot fi manuale, acţionate prin manivelă sau automate, cu unul - două sau patru motoare silențioase. Sistemele de reglare permit ajustarea înălţimii între  71,5 la 119,5 cm, această caracteristică îți permite să lucrezi stând pe scaun, dar şi în picioare. 

S-a observat că schimbarea poziției în timpul lucrului îmbunătăţeşte randamentul şi confortul personal. Este bine să investeşti într-o masă de lucru ce funcționează fluid la care pornirea şi oprirea se realizează lin, - indiferent de mecanismul de acţionare și sarcina de greutate a blatului. Având o experienţă de utilizare plăcută, sarcinile pe care le ai de îndeplinit nu vor fi compromise. 

Dacă îţi doreşti un produs de calitate ar fi bine să te interesezi despre certificările TÜV SÜD, GS, RoHS, CE care garantează construcţia solidă şi stabilă a produsului. Vei găsi despre acestea mai multe pe Liftor-ergo.ro.

Culoare

Ultimele detalii ce merită verificate sunt legate de culoare, design și rapiditate de montaj. Cu siguranţă vrei să amenajezi acasă un colţ de lucru modern, așadar biroul trebuie să se încadreze perfect acestui stil. Culoarea cadrului şi a blatului ar trebui să se încadreze natural în designul deja existent pentru a crea echilibru vizual.

În final, știi că cele mai multe corpuri vin dezasamblate, însoţite de instrucţiuni specifice, deci vei dori ca procesul de asamblare să fie unul intuitiv şi rapid. Aşadar verifică recomandările producătorului legate de montaj, analizează dacă produsul necesită montaj specializat sau poate fi asamblate fără intervenţia unui specialist.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile